Ovo mu je pet put da se bori s ovom bolesti.


Glumac Hugh Jackman opet se bori s rakom kože. Ukonio je još jednu kancerogenu tvorbu s lica, petu u posljednje tri godine. Jackman (47), zvijezda "X-Mena", postavio je na Instagramu fotografiju sa zavojem preko nosa.

Vezani članci Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness Često su na meti kritika jer je ona starija od njega, njih to ne dira, a ovog puta pažnju su privukle njezine prozirne tajice Slika nije dostupna Slavni glumac se po TREĆI PUT bori s opakom bolešću

"Ovo je primjer što vam se dogodi ako ne stavljate kremu za sunčanje. Bazalne stanice. Najblaži oblik raka kože, ali svejedno ozbiljan. Koristite kreme i idite na redovite preglede", napisao je Jackman.

Jackman je podložan kancerogenim promjenama na koži i ovo mu je peta takva tvorba na nosu i obrazima od 2013. Svi su bili blagi slučajevi raka bazalnih stanica. On je ranije svoje stanje pripisao odrastanju u Australiji bez ikakva korištenja zaštite od Sunca.

Sada ide na redovite preglede svaka tri mjeseca i pokrenuo je vlastiti brend dječjih krema za sunčanje. (Hina)

Priznao je da kao mališan nije koristio kreme protiv UV zraka, pa se sada trudi upravo djecu upozoriti o važnosti korištenja kreme.