Prava ljubav

Par u koji nitko nije vjerovao jer je ona puno starija od njega proslavio 23. godišnjicu braka

Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman (Foto: Profimedia) Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) +0 Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Galerija

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness upoznali su se 1995. godine, vjenčali su se godinu kasnije, a glumac često ističe kako mu je supruga najbolje što mu se dogodilo u životu.

U svijetu šoubiznisa Hugh Jackman (50) i Debora-lee Furness (63) poznati su kao jedan od najstabilnijih parova. Iako zbog razlike u godinama nitko nije vjerovao da će njihova ljubav uspjeti, oni su prošli tjedan u četvrtak proslavili 23. godišnjicu braka. Tom prigodom Hugh se prisjetio njihovih mlađih dana i na Instagramu podijelio fotografiju za koju su pozirali s čokoladom na zubima. Na taj je način ovaj holivudski glumac svojoj supruzi zaželio sve najbolje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy anniversary #mydebs #23

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Pogledaj i ovo Deborra-Lee Furness i Hugh Jackman a bili su sinonim za ljubav! Najnovija objava o razvodu koja je sve šokirala: Godinama su svoju ljubav zdušno branili, a sad su nakon 27 godina priopćili da se rastaju!

Osim toga, par je snimljen i kako ovih dana uživa s prijateljima na Havajima.

Kao ključ sretnog braka Hugh je u razgovoru za časopis People istaknuo kako je najbitnije da parovi nauče dijeliti baš sve. Dodao je da tu ne misli samo na intimnost kad je spavaća soba u pitanju, već da se to odnosi na sve što život nosi – dobre stvari, loše stvari, strahove, uspjehe.

''Deb i ja smo tako funkcionirali od početka. Uvijek smo bili ono što jesmo jedno s drugim'', objasnio je i dodao da vrijeme najradije obožava provoditi sa svojom obitelji.

Deborra i Hugh upoznali su se 1995. godine na setu ABC drame ''Correlli''. Iako se serija prikazivala samo jednu sezonu, Hugh često ističe kako je taj posao bila najbolja stvar na svijetu jer je tada upoznao ženu svog života.

Vjenčali su se 1996. godine i posvojili dvoje djece, danas 18-godišnjeg Oscara i 13-godišnju Avu.

Prije dvije godine glumac je javno, tijekom gostovanja u showu Ellen DeGeneres, izjavio svoju ljubav svojoj supruzi.

''Ona je najbolje što mi se ikad dogodilo, a postaje sve bolje i bolje.''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i Francois-Henri Pinault (Foto: AFP) Salma Hayek i Francois-Henri Pinault (Foto: Profimedia) Salma Hayek i François-Henri Pinault (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Profimedia) +5 Salma Hayek (Foto: Getty) Celebrity Milijarder i suprug slavne glumice donirat će nevjerojatnu svotu za obnovu izgorjele pariške katedrale

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene