Znao što Cosby radi

I ON JE KRIV? Znao je za brojna silovanja?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se da je slavni osnivač Playboya znao za Cosbyjevu mračnu prošlost, ali svejedno je djevojke izlagao opasnostima na tulumima u Playboy vili.

Chloe Goins jedna je od 57 žena koje su progovorile o tome da ih je Bill Cosby zlostavljao. Ona tvrdi da ju je Cosby seksualno zlostavljao u Playboyjevoj vili te sada tuži i Hugha Hefnera. Goins tvrdi da je Hefner znao za Cosbyjeve seksualne sklonosti, ali ju je ipak izložio opasnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz SNIMLJEN RAZGOVOR TONE SVE DUBLJE Htio potplatiti majku djevojke koju je silovao?!

Chloe u novoj tužbi tvrdi da je Hefner taj koji ju je upoznao s Cosbyjem 2008. godine na zabavi u Playboyjevoj vili. TMZ je izvijestio kako Chloe tvrdi da joj je Cosby ubacio drogu u piće, a kada je droga počela djelovati Cosby joj je sisao nožne prste. Tvrdi da nakon što je droga popustila primijetila je da su joj grudi bile mokre i ljepljive.

Prema tužbi, Hefner je imao naviku pozivati 'mlade i lako impresionirane' djevojke koje su ponekad i maloljetne te bi im omogućio konzumiranje alkohola. Također, Chloe tvrdi da je Hefner znao ili je trebao znati za Cosbyjevu dugu povijest teškog i serijskog seksualnog zlostavljanja i moguće silovanje žena, te da je Hefner izlagao gošće mogućoj opasnosti.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene