Rijetko pojavljivanje

Nema tko ga nije obožavao: Nekad omiljeni šarmer uživa s 20 godina mlađom suprugom kojoj njegovi grijesi iz prošlosti ne smetaju

Hugh Grant (Foto: Getty Images) Hugh Grant (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant (Foto: Getty Images) Hugh Grant (Foto: Getty Images) Hugh Grant (Foto: Getty Images) Hugh Grant (Foto: Getty Images) +0 Hugh Grant (Foto: Profimedia) Galerija

Hugh Grant snimljen je na odmoru u susjednoj Italiji sa suprugom Annom Elisabeth Eberstein.

Britanski glumac Hugh Grant, čiju su karijeru obilježile brojne romantične komedije, ovih dana uživa u romantičnoj Veneciji sa svojom 20 godina mlađom suprugom Annom Elisabeth Eberstein.

Pogledaj i ovo Hugh Grant i Elizabeth Hurley - 1 uhvatila ga nostalgija Legendarni glumac progovorio o načinu na koji su se ljudi prije upoznavali: ''Pili smo, zaljubljivali se, a danas...''

Par je snimljen dok su opušteno razgledavali talijanski grad, a iskoristili su priliku i za romantičnu i jedinstvenu vožnju gondolom.

60-godišnja zvijezda romantičnih komedija poput "Četiri vjenčanja i sprovod", "Love Actually" i "Nothing Hill" tijekom duge karijere je pažnju uglavnom privlačio vezama i zgražanjem nad pomisli da bi mogao stati pred oltar. Dugo je godina ljubio kolegicu Elizabeth Hurley, a nakon 13-godišnje veze danas su u prijateljskim odnosima, unatoč činjenici što je on javno priznao da ju je prevario s prostitutkom. Toliko su si dobri da je Hugh njezinom sinu Damianu čak i kum.

Hugh je neko vrijeme ljubio Tinglan Hong, s kojom ima 7-godišnju kćer Tabithu i 6-godišnjeg sina Felixa, no pred oltar je stao tek prije dvije godine i to sa švedskom producenticom Annom.

Supružnici svoj privatni život čuvaju daleko od očiju javnosti pa čak nisu objavili ni imena sve svoje djece. Vjenčali su se na maloj ceremoniji 2018. godine u krugu najbližih prijatelja i obitelja, a upoznali su se još 2012. godine.

Iste godine u rujnu su dobila sina Johna, a Anni nije zasmetalo ni to što je Hugh u prosincu iste godine dobio sina Felixa iz prošle veze s Tinglan.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Celebrity Franka u najdražem društvu prošetala Zagrebom, maleni Viktor je uživao u istraživanju špice

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene