Hugh Grant nakon 18 godina progovorio je o prekidu dugogodišnje veze s Elizabeth Hurley.

Galerija


Britanski glumac Hugh Grant progovorio je o ljubavnom brodolomu s predivnom Elizabeth Hurley. Par je višegodišnju vezu okončao 2000. godine i to nakon što se Grant našao u središtu seks skandala koji je odjeknuo Hollywoodom. Na javnom mjestu uhvaćen je s prostitutkom, a osim što mu je skandal doveo na stup srama izgubio je i povjerenje jedne od najljepših glumica na svijetu.

18 godina nakon prekida Grant je progovorio o romansi s Elizabet Hurley. "Bili smo kao brat i sestra... Mislim da je to zbog toga što smo zajedno stigli s dna do vrha. Zajedno smo prošli kroz težak period. U jednom trenutku oboje smo bili bez posla i živjeli u malom stanu", otkrio je glumac.

Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia)
Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia)

Dotakao se i seks skandala koji ga je obilježio za cijeli život. "Bio sam idiot. Nisam govorio da sam imao psihičkih problema. Jednostavno sam to učinio", otkrio je Hugh i još jednom javno uputio ispriku. "U životu postoje dobre i loše stvari. Ja sam činio one loše", iskren je glumac.

S Elizabeth je i dan danas u dobrim odnosima, a to potvrđuje i činjenica da je kum njezinom 15-godišnjem sinu Damienu kojeg glumica ima u braku s poduzetnikom Steveom Bingom, piše Daily Mail. Hugh je pak svoju ljubavnu sreću pronašao u zagrljaju producentice Anne Eberstein s kojom očekuje prinovu. Bit će to peto dijete slavnog 57-godišnjaka.

Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia)
Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia)