Sreća

Burni ljubavni život i puno djece: Hugh Grant u pedesetima se odlučio na djecu, uskoro stiže i peto

Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Getty) - 2 Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Getty) - 2 Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Getty) - 2 +0 Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Getty) - 1 Galerija

Anne Eberstein trudna je po treći put. Tako će to biti njeno trećo, a Grantovo peto dijete. Grant je dvoje djece dobio i s recepcionisticom Tinglan Hong. U pedesetima se odlučio na potomstvo.

Švedska producentica Anne Eberstein trudna je s britanskim glumcem Hughom Grantom. Vijest je potvrdila njena majka, govoreći da je sretna što će dobiti još jedno unuče. Otkriveno je tako svijetu da će glumac dobiti peto dijete. Naime, Grant s Annom ima sina Johna i dvogodišnju kćerkicu. Osim što s njom ima dvoje djece, Hugh ima i četverogodišnjeg sina Felixa, koje je dobio iz afere s recepcionisticom Tinglan Hong. S njom je bio i kćer Tabithu, i to prije šest godina.

Pogledaj i ovo Hugh Grant i Anna Eberstein - 10 turbulentan ljubavni život Teško je bilo pohvatati s kojom je ženom dobio koje dijete, a onda se napokon odlučio smiriti 2018. godine, no o jednoj stvari još šuti

Ispreplele su se tako njegove dvije veze, no u konačnici se odlučio za Anne, koja sada čeka njihovo treće, a njegovo peto dijete. Nagađanja o trudnoći počela su kada se Grant pojavio s producenticom u Los Angelesu, gdje joj se nadzirao trbuščić.

Iako je oduvijek govorio da očinstvo nije za njega, Grant je u svojim pedesetima promijenio mišljenje i u kratkom roku postao tata čak četiri puta. Nakon toga je izjavio da ljudi imaju pravo kada kažu da djeca mijenjaju život te je dodao svima da ih naprave nekoliko.

Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Getty) - 1 Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Getty) - 1 Foto: Getty

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene