Hugh Grant i Anna Eberstein započeli su vezu početkom 2012., a u rujnu su dobili dijete. Tri mjeseca kasnije Hugh je dobio i sina s recepcionarkom.

Galerija


Britanski glumac Hugh Grant (60) i 19 godina mlađa švedska ljepotica Anna Eberstein u braku su od 2018. 

Vezani članci Hugh Grant, Elizabeth Hurley Prevario ju s prostitutkom, no nije to bio razlog prekida veze duge 13 godina, a danas su bliski prijatelji Elizabeth Hurley i Damian Hurley Pustio je kosu i šminka se kako bi izgledao poput slavne mame, a među njima više nema razlike

Supružnici su u srijedu viđeni na romantičnoj vožnji brodom u Veneciji. Hugh i Anna, koji imaju skupa troje djece, uzeli su malo vremena za sebe i pokušali uživati daleko od očiju javnosti, no glumac nikamo ne može otići neprimijećeno. 

Grant je nosio crne hlače, bijelu košulju i sako, a na licu je imao sunčane naočale. Eberstein je obukla bijele hlače i crnu majicu. 

Inače, filmska producentica uspjela je smiriti Hugha, koji je poznat kao veliki zavodnik i ranije je ljubio kolegicu Elizabeth Hurley te ju prevario s prostitutkom. Grant i Eberstein upoznali su se početkom 2012., a već iste godine u rujnu su dobili sina Johna (8) i kasnije još dvoje djece. 

Vjenčali su se 2018. i glumac je često isticao kako je u Anni pronašao ljubav svog života. Producentici nije smetao ni njegov turbulentni ljubavni život tijekom kojeg je dobio još dvoje djece, a jedno tijekom njihove veze. 

U rujnu 2011. godine rođena je kćerkica koju je dobio s recepcionerkom jednog kineskog restorana u Londonu, Tinglan Hong, a ona mu je rodila i sina u prosincu 2012. godine. Tri mjeseca ranije Anna je rodila njihovo prvo dijete.

Pretužne fotografije i najteži dani za poznati par: ''Bol koju osjećamo ne možete ni zamisliti, isplakat ćemo sve suze''