Svi se kad-tad smire

Nijednoj ženi do ove nije uspjelo smiriti velikog zavodnika koji je predivnu bivšu prevario s – prostitukom

Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: Profimedia) Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: Profimedia) Hugh Grant i Annie Eberstein (Foto: Profimedia) Hugh Grant i Annie Eberstein (Foto: Getty Images) Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: AFP) Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: AFP) Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Profimedia) +0 Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Getty) - 1 Galerija

Hugh Grant proveo je 13 godina s Elizabeth Hurley, no tek je 2018. stao pred oltar s Annom Eberstein

Britanski glumac prodornih plavih očiju poznat je kao jedan od najvećih šarmera.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Hugh Grant (Foto: Profimedia) Poljupci na setu Slavni par napokon zajedno: Saznajte sve o projektu koji svi s nestrpljenjem čekaju

59-godišnji glumac Hugh Grant poznat je i po ulogama u sladunjavim britanskim komedijama, ali i činjenici da je nekoć ljubio jednu od najzanosnijih žena svijeta.

Hugh i Elizabeth Hurley bili su "it" par onoga doba, a počeli su hodati 1987. godine nakon upoznavanja na setu. Par je proveo zajedno 13 godina, a Elizabeth mu je oprostila i javnu prevaru s prostitutkom, što je bio veliki skandal. Ipak, ostali su u bliskim odnosima, pa je tako Hugh kum njezinu sinu Damianu, rođenom 2002. godine.

Podsjetimo, Hugh je u klinču s prostitukom Divine Brown pronađen u Los Angelesu na javnom mjestu. Glumac je uhićen, dobio je kaznu za nedolično ponašanje u javnosti, a odslužio je i dvije godine uvjetne.

Za svoj postupak ispričao se u svakom televizijskom showu u kojem je nakon skandala gostovao. Sve mu je oprošteno nakon što je u "The Tonight Showu" Jaya Lena priznao da je svjestan toga da je učinio nešto jako loše.

Prostitutka s kojom je Hugh bio poslije svega je profitirala jer je od prodaje priče medijima zaradila više od milijun dolara.

"Zapravo baš i ne vjerujem u brak. Vidio sam jako malo primjera dobrih brakova tijekom života, možda njih samo pet, ali mišljenja sam da je brak recept za zajedničku bijedu", izjavio je Hugh za časopis People 2015. godine.

Ipak, u svibnju 2018. godine vjenčao se 19 godina mlađom švedskom producenticom Annom Eberstein, a glumac nikada nije skrivao kako je u njoj pronašao ljubav svog života.

Par zajedno ima troje djece, no Hugh ima još dvoje djece. U rujnu 2011. godine rođena je kćerkica koju je dobio s recepcionerkom jednog kineskog restorana u Londonu, Tinglan Hong, a ona mu je rodila i sina u prosincu 2012. godine. Tri mjeseca ranije Anna je rodila njihovo prvo dijete.

Iako s Tinglan ima dvoje djece, njegov glasnogovornik istaknuo je kako to nikada nije bila prava veza, već usputna romansa, no nakon vjenčanja holivudski šarmer u potpunosti se smirio te se posvetio obitelji i golfu.

Par je nedavno stigao zajedno na 63. BFI London Film Festival, a mnogo slavnijeg supruga Anna je ponovno zasjenila minicom i ubojitim nogama, koje i inače rado voli pokazivati.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) +6 Natalia Barulich i Maluma (Foto: Instagram) Celebrity Ne mogu se više kriti: Neymar ljubi predivnu Hrvaticu koja je dosad bila u vezi sa slavnim pjevačem?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene