Lijepe vijesti

Emotivni Hrvoje Rupčić s 50 dobio treće dijete: "Petre, tatina stijeno, neka sreća pogađa srce tvoje"

Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) Hrvoje Rupčić (Foto: Instagram) Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) Hrvoje Rupčić (Foto: Instagram) Hrvoje Rupčić (Foto: Instagram) +0 Indijanka Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Hrvoje Rupčić i njegova Ivana vjenčali su se u kolovozu prošle godine, a na svijet je stiglo i njihovo prvo zajedničko dijete, sin Petar.

Domaći glazbenik i glavni čovjek grupe Cubismo, 50-godišnji Hrvoje Rupčić, objavio je na Facebooku da je po treći put ostao otac. Njegova druga supruga, Ivana Kujundžić Rupčić, rodila je sina u četvrtak popodne, a sretni par je otkrio i da su dječaka nazvali Petar.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hrvoje Rupčić - 5 Šarmantna, puna starina i priča Ekipa IN magazina vodi vas u 100 godina staru kućicu Hrvoja i Ivane Rupčić: Duh prošlosti i danas živi u njoj!

"Petre, tatina stijeno, neka sreća pogađa srce tvoje. Dok koračaš po ovome svijetu, lice svoje prema dobru okreni. Kao cvijeće što prema suncu stremi, primi u sebe toplinu njenu i nesebično je sa svima dijeli. Korak neka ti bude čvrst, ali lak. Od teškoća životnih ne bježi, već stiskom ih svojim kamenim lomi. Istinu za udobnost, nikada ne trži. Ljepotama svijeta divi se i klanjaj, a svaki svoj udah udiši duboko i jako. I voli. Voli. Voli. To nikada ne prestaj (čak niti kada to zaboli)", napisao je Hrvoje uz nekoliko fotografija na Facebooku.

Otkrio je kako je dječak težak 4470 grama i dugačak 53 centimetra, a glazbenik je dio objave posvetio u svojoj supruzi.

❤️PETAR RUPČIĆ❤️ je rođen danas 3.9. u 18 sati (4470/53) Petre Tatina stijeno Neka sreća pogađa srce tvoje Dok koračaš...

Posted by Hrvoje Rupčić on Thursday, September 3, 2020

"A za moju vučicu i družicu, najhrabriju Mamu Juanitu, ponavljam zavjet naš: 'Tko se s čarolijom bavi, s vjetrom se druži, s vjetrom to radi, planina ga slijedi i Mjesec mu sjaji'", napisao je.

Hrvoje i Ivana vjenčali su se u kolovozu prošle godine na Biokovu, a za ceremoniju su odabrali neobične kostime u indijanskom stilu. Sinove Nou i Jakova Rupčić ima iz prvog braka s pjevačicom Kristinom Tinom Kresnik.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene