Čestitamo!

Hrvoje Rupčić s drugom suprugom čeka dijete: "Ovo mi je sigurno jedna od najplodnijih godina"

Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kujundžić Rupčić za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Dnevnik.hr) Hrvoje Rupčić i supruga (Foto: Dnevnik.hr) Hrvoje Rupčić (Foto: Dnevnik.hr) Hrvoje Rupčić (Foto: Dnevnik.hr) Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) Hrvoje Rupčić (Foto: Instagram) Hrvoje Rupčić (Foto: Instagram) +0 Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) Galerija

Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić krajem ljeta postat će roditelji.

Glazbeniku Hrvoju Rupčiću ruže cvjetaju što na privatnom, što na poslovnom planu, a jedna od najljepših vijesti u njegovu životu zasigurno je ona da čeka prinovu s drugom suprugom Ivanom Kujundžić Rupčić.

Pogledaj i ovo Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Ma kakva štednja! Pjenušac tekao u potocima: Ozbiljna tužba nije spriječila bogatu nasljednicu da pošteno odriješi kesu

"Ovo mi je sigurno jedna od najplodnijih godina. Čeka me toliko lijepih događaja i obljetnica da ne znam odakle bih krenuo", izjavio je Hrvoje za magazin Gloria. Potvrdio je da s drugom suprugom Ivanom krajem ljeta očekuje njihovo prvo dijete. Par zasad nije otkrio spol ni ime koje će djetetu dati. 

Hrvoje i Ivana vjenčali su se u ljeto prošle godine na Biokovu, i to u tradicionalnoj indijanskoj odjeći, a sretnu vijest o ulasku u bračnu luku objavili su na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Kujundžić (@ivanakujundzic_rupcic) on

Hrvoje iz prvog braka s Tinom Kresnik ima dvoje djece, danas 22-godišnjeg sina Nou i 15-godišnjeg Jakova, pa vjerujemo da će se u toj ulozi ponovno sjajno snaći.

Uz to, Hrvoje će početkom ožujka proslaviti 50. rođendan, ubrzo nakon toga izlazi novi CD njegova benda Cubismo, koji ove godine obilježava 25 godina od osnutka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene