Svadbena zvona

Hrvatski nogometaš staje pred oltar

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hrvatski nogometni reprezentativac i veznjak Seville Ivan Rakitić i njegova zaručnica, Španjolka Raquel Mauri Olmo, koji očekuju svoje prvo dijete, sljedeći će mjesec izreći sudbonosno 'da'.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

Šala od prije 3 godine o svadbi postaje stvarnost. Kako In magazin ekskluzivno doznaje, 25-godišnji hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić i njegova dvije godine mlađa djevojka, Španjolka Raquel Mauri Olmo sljedeći će mjesec uploviti u bračnu luku, a svadbenu feštu planiraju napraviti tek na ljeto iduće godine.

Ivan i Raquel su u vezi više od godinu dana, a njihova se ljubav rasplamsala u Sevilli gdje on igra, a ona studira. Golupčići najviše uživaju u Raketinom novootvorenom tapas baru koji se nalazi u samom središtu grada, a čiji je interijer uredila upravo njegova zaručnica.

>> Ivan Rakitić postat će tata!

''Prvi dan kad sam je vidio sam se opet sutradan opet sjećao nje, kao gdje je, kako je i hoću opet da je vidim. To mi je bilo najvažnije, da mi je u tom prvom trenutku bila prava'', prisjeća se Ivan trenutka u kojem se zaljubio.

Njihova je sreća još veća otkako su doznali da će u srpnju postati roditelji. Popularni nogometaš nikad nije krio koliko obožava djecu, a posebno je privržen svojoj nećakinji Leoni Lari.

''Svaki dan kad se čujem s bratom daje mi je na telefon da je čujem malo'', priznaje budući otac koji je svakom članu obitelji posvetio tetovažu na svom tijelu. Sigurni smo da će i ime njegovog prvog djeteta dobiti svoj ukras.

''Zapravo nikad nisam planirao napravit tetovažu. Jednostavno sam se jednom ustao i rekao sad ću napravit ime brata, jer je on najvažnija osoba u životu i tako sam krenuo. I kako svi kažu, kad napraviš jednu, neće ostat na toj jednoj i tako je bilo i kod mene'', priznaje Rakitić.

Par je Novu godinu dočekao u Ivanovoj rodnoj Švicarskoj, gdje je Raquel upoznala njegovu cijelu rodbinu. S prvim danima 2013. vratili su se u Sevillu, kako bi se Raketa pridružio suigračima na pripremama. Podsjetimo, prošlo ljeto su nekoliko dana uživali na Hvaru, a već iduće će izabrati neku mirniju destinaciju za odmor sa svojom bebom.

Intervju s Ivanom Rakitićem pogledajte u priloženom videu In magazina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene