Na talent showovima

Hrvatske pjesme koje obožavaju Srbi

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na brojnim glazbenim natjecanjima mladi iz cijele regije biraju upravo pjesme hrvatskih izvođača. Koja je vaša omiljena?

'Pinkove zvezde' samo su jedno od natjecanja koje okuplja brojne mlade talentirane glazbenike željne slave. Kako bi se pred žirijem pokazali u čim boljem svijetlu, nerijetko biraju upravo hrvatske hitove. Da stvar bude bolja, i žiri se svaki put oduševi njihovom interpretacijom.

Pogledaj i ovo Duo Giurintano (Foto: Nova TV) Ovo je neviđeno! Najseksi par "Supertalenta" vratolomni nastup zapečatio vrućim poljupcem

Zvijezda je rođena: 10-godišnja Lena Stameković oduševila regiju!

Iako Mišo Kovač ne želi pjevati u Srbiji, to nije sputalo Filija Stojkovića iz Kragujevca da otpjeva njegovu pjesmu 'Ostala si uvijek ista'. Žiri i publika nisu skrivali oduševljenje.
 

'Ima jedan svijet' grupe Stijene i danas je veliki hit. Aleksandra Aleksić iz Beograda upravo je tu pjesmu odabrala za prezentaciju svojih glazbenih mogućnosti. To joj je bio odličan potez.

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Koja je original? 

Da je grupa Magazin popularna na cijelom Balkanu, poznato je odavno. Ipak, mladi iz regije vole njihove pjesme i iz vremena kada se još nisu ni rodili. 'Ti si želja mog života' nekada je pjevala Ljiljana Nikolovska, a ovaj ju je puta izvela dvadesetogodišnja Ana Vuković iz Obrenovca.

Boban Radojević iz Užica odabrao je pjesmu 'Budi uz mene' Tonija Cetinskog.

Mirjana Milosavljević iz Despotovca obožava Tajči pa je odabrala pjesmu 'Hajde da ludujemo'. S tim je hitom osvojila cijeli žiri.

Peteročlani žiri kojeg čine Ceca Ražnatović, Miroslav Ilić, Haris Džinović, Bora Đorđević i Marina Tucaković gledaju isključivo glazbene mogućnosti natjecatelja, no nije rijedak slučaj da i oni zapjevaju skupa s natjecateljima koji biraju hrvatske glazbenike.

Koji od ovih izvođača vam je bio najbolji?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene