Tko to može platiti?

Dubrovačka vila u kojoj su spavale brojne svjetske zvijezde: Otkrijte što plaćaju 53.000 kuna na noć

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prosječan Hrvat ne može sanjati ni 7 tisuća kuna da ih potroši na odmor, a kamoli 7 tisuća eura za jednu noć.

Naša Jadranska obala postala je jedna od omiljenih destinacija stranim zvijezdama. Kako i ne bi, kada imamo predivne plaže, čisto more i bajkovit krajolik u kojem celebrity mogu uživati. Za pravi luksuzni odmor oni su spremni izdvojiti pozamašnu svotu novca. Catherine Zeta Jones i Michael Douglas, John Malkowich, Roman Abramović, Eva Longoria, Beyonce...samo su jedni od mnogobrojnih celebritya koji su svoj odmor odlučili provesti u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

Jedan od hit destinacija za strane zvijezde u lijepoj našoj je Dubrovnik. Noć u Vili Šeherezada, najpoznatijoj luksuznoj vili u Dubrovniku stoji 7 tisuća eura. Baš u toj vili u kojoj su uspjeli ostati skriveni od očiju javnosti nekoć je odsjela velika zvijezda Sophia Loren, Richard Burton i Elizabeth Taylor. Velika cifra koju su platili sigurno im je bila sitnica budući da je takvim zvijezdama najvažnije da imaju svoju privatnost, a upravo vila Šeherezada im je to i omogućila. Vila je inače dobro skrivena i nudi svojim poznatim i bogatim gostima maksimalnu privatnost.

Ovih dana govorilo se i o dolasku Lionel Messia na Hvar, ali je nogometaš navodno odustao jer je otkriveno u kojoj vili bi boravio.

Mir i privatnost voli i hollywoodski glumac Kevin Spacey. Šetnje jadranskom obalom i plovidbu na morskoj obali uz hotelsku logistiku poput usluge od 24 sata, osiguranja, batlera i slično ono je što vole poznati i slavni. Ugostitelji na našoj obali također su upoznati sa zahtjevima velikih zvijezda koji zapravo i nisu tako posebni. 'Oni su obični gosti, vrlo malo troše, ostavljaju bakšiš, lagano jedu, salate i slično.., izjavio je ugostitelj Stjepan Perić.

Da, zbilja zvuče kao 'obični' smrtnici, ali jedina razlika je ta što si oni mogu priuštit ljetovanje za 7 tisuća eura, dok prosječan Hrvat može sanjati o tome da ima 7 tisuća kuna za odmor u svojoj zemlji.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene