Jednostavno zaluđene

Hrvatice potpuno izgubile kontrolu - prodano više od 20 tisuća komada!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I Hrvatice su se priključile popularnom trendu!

Senzacionalnih 2, 75 milijuna ulaznica za film 'Pedeset nijansi sive' prodano je do danas u pretprodaji u 39 zemalja! Svoj doprinos ovoj nevjerojatnoj brojci dala je i Hrvatska u kojoj je u malo više od tjedan dana prije početka prikazivanja prodano preko 20 000 komada.

Pogledaj i ovo showbuzz U svijetu VIDEO Erotska priča koja obara sve rekorde!

Niti jedan drugi film nije se do sada uspio približiti ovom re­zultatu, kako na domaćem terenu tako i u inozemstvu, pa se 'Pedeset nijansi sive' već sada može pohvaliti da nastavlja zvjezdani put istoimenog književnog predloška E.L. James prevedenog na 52 jezika i s preko 100 mi­lijuna prodanih primjeraka.

U iščekivanju filma '50 nijansi sive' imamo priliku vidjeti glumicu Dakotu Johnson gotovo potpuno golu

Prema svim pokazateljima brojke će do 11. veljače, kada počinju prve pretpremijerne projekcije, biti višestruko veće, a na pojedinim tržišti­ma moguće je da će preći i čarobnu granicu od milijun prodanih ulaznica u pretprodaji.

Cijela priča vrti se oko lijepog, šarmantnog, bogatog i neobično maštovitog Christiana Greyja (Jamie Dornan). On je savršen muškarac prema mjerili­ma svake žene pa tako i mlade Anstasie Steele (Dakota Johnson) kojoj nije ni na kraj pameti da bi se netko takav mogao zagledati baš u nju. No, gospodin Grey ima i svoju mračnu stranu. Film je režirala je Sam Taylor– Johnson , a u hrvatska kina dolazi na Valentinovo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene