Hrvatica Natalie Balmix jedna je od najboljih i najpopularnijih kandidatkinja u srpskom talent showu IDJShow, a uskoro izlazi i njezina prva pjesma za koju kaže da će biti ljetni hit.

Galerija Natalie Balmix - 7 Natalie Balmix - 9 Natalie Balmix - 10 +7 Natalie Balmix - 2

Jedna od najboljih i najpopularnijih kandidatkinja u srpskom talent showu IDJShow je Hrvatica Natalie Balmix.

Srpski mediji pišu kako pažnju publike osvaja svojom pojavom, scenskim nastupom i nevjerojatnim vokalnim sposobnostima, kojima možete posvjedočiti i na njezinim društvenim mrežama gdje videima u kojima pjeva oduševljava desetke tisuća pratitelja.

@nataliebalmix Severina - Fatamorgana #foryou #wajwai #idjshow #balkan #teodoradzehverovic @idjshow ♬ original sound - Natalie

 

Natalie će za dva tjedna predstaviti i svoju prvu pjesmu i spot u IDJShow-u, a kako je i sama rekla u pitanju je novi ljetni hit. 

Njezin mentor je proslavljeni makedonski kompozitor Darko Dimitrov, a navodi i da su joj i mentor i produkcija ispunili svaku želju i sva očekivanja.

"Sve želje su mi ispunili, svatko je predložio svoje ideje i lijepo smo se sve dogovorili. Nisam morala misliti ni o najmanjoj sitnici uz njih! A Darko, za njega nema dovoljno dobre riječi... Za njega i njegov rad. Sva moja očekivanja su ispunjena, nisam očekivala da će produkcija dati toliki angažman oko nas i da će se toliko truditi. Mislim da se nijedno natjecanje na Balkanu ne može usporediti s IDJshow-om. Također, mislim da ljudi koji se bave nama i tamo provode čitave dane s nama zaslužuju jedno veliko poštovanje i zahvalnost", izjavila je Natalie.

Dodala je i kako je IDJShow pomakao njezine granice u svakom smislu. U psihičkom, fizičkom smislu, a i da je dokazala sama sebi koliko je zapravo sposobna.

Kada je u pitanju dalja karijera, Natalie objašnjava da očekuje puno posla, angažmana, nove pjesme, ali i albume i spotove. 

Simpatije publike i žirija, koji čine Relja Popović, Darko Dimitrov i Teodora Džehverović, osvojila je i duetom sa Stefanom Maljkovićem s kojim je izvela hit Emine Jahović i Željka Joksimovića "Dva aviona", a mnogi joj već predviđaju i pobjedu u showu.

Inače, IDJShow je prvi regionalni talent show fokusiran na digitalne medije, koji ulaže milijun eura u razvoj karijera novih glazbenih zvijezda.

Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...'' Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač +28 Sonja Kovač proslava zaruka - 7

Zvijezda "Kumova" pohvalila se nečim što u seriji skriva, a obožavatelji sada jedva čekaju vidjeti još više Petra Kraljev - 1 Petra Kraljev - 2 Petra Kraljev - 3 +17 Petra Kraljev

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju