Mlada zvijezda u problemima

Osvojila je svijet, ali zabrinula liječnike!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Često je puta proglašena najljepšom, ali sada će morati promijeniti način života.

Reality show 'Here Comes Honey Boo Boo', koji se emitira na američkom kanalu TLC, pokosio je sve rekorde gledanosti u Americi. Najviše pažnje privlači glavna zvijezda showa Honey Boo Boo će od sada morati promijeniti svoj način života. Naime, devetogodišnja djevojčica čije je pravo ime Alana Thompson i njezina majka Mama June bile su na razgovoru s doktorom Travisom Storkom koji je savjetovao da bi mlada zvijezda trebala promijeniti prehranu i način života.

Pogledaj i ovo showbuzz Jedna od najpopularnijih američkih obitelji 'Znam da nam se ljudi smiju - i mi se sami sebi smijemo'

Majka devetogodišnje djevojčice u vezi s pedofilom!

Alane se proslavila u showu 'Toddlers & Tiaras', no zbog spomenutog je showa konzumirala različite proizvode za podizanje energije.

Uz to, obitelj malene Honey Boo Boo ne pazi na zdravu prehranu i ne potiče vježbanje pa su doktori upozorili na opasnost od dijabetesa, srčanog udara i drugih bolesti koje bi mogle biti rezultat nepravilnog života.

Djevojčica je visoka 122 cm i ima 56 kila, dok bi djevojčice njezine dobi trebale težiti oko 27 kila. Doktori su joj poklonili bicikl, a tijekom nekoliko narednih mjeseci pratiti će njezin napredak.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene