Jučer je bio važan dan za ovog hollywoodskog ljepotana.


Glumac James Franco dobio je zvijezdu na hollywoodskom šetalištu slavnih i tako postao 2492. zvijezda čije je ime uklesano na slavni pločnik. Tijekom obraćanja medijima, glumac je izjavio kako nikad nije mislio da će dočekati ovaj dan.

Vezani članci Slika nije dostupna Ni POTRES je nije mogao spriječiti! Slika nije dostupna Upleo se u porno industriju i život mu se zakomplicirao!

>> 'Carstvo Velikog Oza' stiglo u Zagreb!

'Kad sam stigao u Los Angeles došao sam ovdje i vidio sve ove zvijezde koje su mi se činile kao dio hollywoodske povijesti.

Pomalo me zbunjuje činjenica što se i moje ime sada nalazi među njima', iskren je bio 34-godišnji glumac koji je u posljenjoj ulozi utjelovio čarobnjaka u avanturističkom speklaklu 'Carstvo Velikog Oza'.

O FILMU:

Nova Disneyjeva fantastična avantura snimljena u najmodernijoj 3D tehnologiji govori o nastanku voljenog čarobnjaka Oza čiji je autor L. Frank Baum. Nakon što Oscar Diggs (James Franco), mađioničar iz cirkusa upitnog morala, igrom slučaja iz prašnjavog Kanzasa dođe u čudesnu zemlju Oz u prvi mah pomisli da je osvojio jackpot budući mu slava i bogatstvo stoje pred nosom… Sve dok ne upozna tri vještice: Theodoru (Mila Kunis), Evanoru (Rachel Weisz) i Glindu (Michelle Williams) koje nikako nisu uvjerene da je upravo Oscar čarobnjak kojeg su svi čekali. Nevoljko uvučen u problem epskih proporcija koji ima veze s carstvom Oza i njegovim stanovnicima, Oscar će morati otkriti tko je dobar, a tko zao prije nego bude prekasno. Koristeći svoje magične trikove – i uz malu pomoć čarobiranja – Oscar sebe neće pretvoriti samo u velikog i moćnog čarobnjaka, već i u bolju osobu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook