Dugo bez uloga

VIŠE IH NITKO NEĆE Slavna ekipa koju je Hollywood (nepravedno) zaboravio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nekad najpoznatiji glumci više ne dobivaju značajne uloge.

Kao i sve stvari na svijetu, slava ima rok trajanja. Jedan dan osvoje Oskara, a već drugi dan mogu pasti u zaborav. Ovo su neki od glumaca i glumica koji duže vrijeme nisu dobili značajnije uloge.

Pogledaj i ovo Bridget Jones uzbudljiva vijest Bridget Jones se vraća na velika platna! Poznati su detalji o četvrtom filmu, evo i kada počinje snimanje

Al Pacinova karijera kao da je isparila. Slavni glumac koji je najpoznatiji po svojoj ulozi u filmu 'Kum' više se ne može vidjeti na velikom platnu. Iako je radio na televiziji i Broadwayu, ne može se pohvaliti filmskim angažmanom.

Renee Zellweger, Oskarom nagrađivana glumica već nekoliko godina nije glumila u filmovima. A jedino po čemu je u medijima poznata je po natpisima je li imala kakve plastične operacije ili ne. Renee je najpoznatija po ulozi u filmu 'Bridget Jones's Diary'.

Harrison Ford postao je prepoznatljiv 70-ih godina prošloga stoljeća. Dugo se nije pojavljivao u filmovima, a sada će se pojaviti u filmu 'Star Wars', također se nagađa da će glumiti u filmu 'Indiana Jones' i 'Blade Runner'.

Pročitajte i priču o poznatima čiji su roditelji gay.

Oskarovka Halle Berry se okrenula televiziji kako bi održala svoju karijeru. U zadnjih nekoliko godina puni tabloidne stupce svojim razvodima i borbom za skrbništvo, a od velikog platna i telefizije ni traga ni glasa.

Karijera Jacka Nicholsona, koji je osvojio tri Oskara, značajno je usporila u zadnjih nekoliko godina. zadnji film snimio je 2010. godine 'How Do You Know', a filmovi koji je snimio prije ovoga nisu baš dobro prošli.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene