Desetogodišnji brak nogometaša Phila Jagielka raspao se zbog njegove veze s Instagram modelom Holly Young.

Galerija


Holly Young, crnka plavih očiju i nestvarno lijepog tijela, navodno je kriva za razvod braka britanskog nogometaša Phila Jagielka. Ljepotica je javnosti najpoznatija po svojoj vezi s najslavnijim sprinterom svijeta, Usainom Boltom, a sada se našla u središtu medijske pažnje zbog seks skandala. 

Vezani članci Ilustracija Lijepa riječ sve bankomate otvara: Olakšao bankovni račun nevjerojatno naivnom muškarcu Melania Trump, Donald Trump Zbog posljednjih objava na Twitteru Melanije Trump više nitko ne vjeruje da voli svog supruga

Australka Holly Instagram je model koji se može pohvaliti milijunima fanova, a njezina ljepota očito je osvojila i engleskog profesionalnog nogometaša Phila Jagielka koji je zbog nje ostavio svoju dugogodišnju suprugu Emily. 

Izvori bliski supružnicima tvrde kako je prekid konačan te nema povratka na staro. 

Navodno Emily nije više mogla trpjeti nevjeru i ispade svog supruga, pa je nakon 13 godina veze i deset godina braka svemu došao kraj. Početkom ove godine Holly se preselila u Manchester gdje i Phil živi kako bi si bili bliže, a navodno je nogometaš ludo zaljubljen u ljepoticu. 

Holly je mjesecima pričala o misterioznom muškarcu koji joj je uljepšao život i koji ju vodi na vikende iz snova no nitko nije ni pretpostavio da bi se moglo raditi o oženjenom Philu. 

Holly je prije svoje afere s nogometašem bila u jednogodišnjoj vezi atletičarom Usainom Boltom koji je od nje bio viši vrtoglavih 40 centimetara. Osim toga, Holly se pojavljivala u tabloidima i zbog svoje operacije povećanja grudi koju je platila nevjerojatnih 100.000 funti. 

Turbulentnu vezu okrunili brakom koji se neslavno raspao nakon 7 mjeseci, a sada znamo i zašto