Sreća u nesreći

Ovako je izgledala nakon automobilske nezgode!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša Playboyeva zečica Holly Madison objavila je fotografiju koja je nastala nakon njezine automobilske nezgode. Na sreću, mrlje po njezinom licu nisu krv već voćni sok.

Holly Madison, zvijezda serije ' The Girls Next Door' i bivša Playboyeva djevojka, doživjela je manju automobilsku nesreću i odmah nakon objavila je fotografiju na Instagramu.

Pogledaj i ovo showbuzz To se nije propuštalo Pogledajte kako su zvijezde tulumarile na najvećoj narodnoj fešti koja je otkazana prvi put u povijesti

Iako izgleda kao da joj je jedna strana lica prekrivena krvlju, to je samo voćni smoothie koji je za vrijeme nesreće ispao iz držača za čaše.

Playboyeva zečica u novoj ulozi - postala je mama!

U opisu slike, 34- godišnja glumica je dodala da planira cijeli dan nositi ovakav 'zombi izgled'.Također, fanove je obavijestila da je njezin automobil prilično jako oštećen.

Na sreću, njezina 10-mjesećna kćer Rainbow Aurora nije bila s njom u automobilu za vrijeme nesreće.

Lijepa je plavuša udana za redatelja Pasquale Rotella s kojim ima i kćerkicu Rainbow. Holly je htjela dijete imati i s osnivačem Playboya Hugh Hefnerom, no oni su na kraju prekinuli a ona je otišla u Vegas kako bi nastupala u popularnom 'Peep showu'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene