Holly Madison je jedna od najpoznatijih Playboyevih zečica koja je bila s Hughom Hefnerom.

Galerija


Holly Madison (40) proslavila se vezom s pokojnim Hughom Hefnerom, osnivačem magazina Playboya, a o svemu je napisala i nekoliko knjiga.  

Vezani članci Crystal Hefner, Nathan Levi Emotivnom objavom prisjetila se pokojnog supruga od kojeg je bila mlađa 60 godina, a sada ljubi mlađahnog inženjera Slika nije dostupna Napustio nas je mecena erotike i lijepih žena: Hugh Hefner preminuo u 91. godini

Najpoznatija Playboyeva zečica viđena je u utorak kako izlazi iz kemijske čistionice u Los Angelesu. Holly je privlačila pozornost u kratkoj crnoj haljini koja je isticala njezine vitke noge. 

Atraktivna plavuša svoju slavu može zahvaliti tome što je bila cura čak 53 godine starijem Hefneru, u čijoj je Playboyevoj vili nekad živjela. U knjizi je otkrila šokantne detalje života s Hughom i mnoštvom zgodnih djevojaka. 

Holly je napisala da su sve morale sudjelovati u bizarnim, grupnim seksualnim ritualima. Tvrdi i da ih je svake večeri prije izlaska fotografirao i dostavljao im slike sljedeće jutro da vide u čemu su pogriješile kod svog izgleda. 

Usto je ispričala da joj je osnivač Playboya ponudio drogu kad je prvi put izašla s njima, a ona mu je rekla da to ne uzima. "Rekao mi je: 'Inače ne odobravam drogu, no ove su tablete u 70-ima nazivali otvaračem bedara'", napisala je Holly. 

Inače, Hugh je preminuo u 91. godini života, a prema pisanju američkih medija, spavao je s više od tisuću žena. Holly je okrenula novi list nakon svog skandaloznog života i 2013. se udala za poduzetnika Pasqualea Rotella (46) te su dobili dvoje djece. Razveli su se prošle godine. 

Šokirala pripijenom kombinacijom u javnosti, konačno pokazala što se krije iza široke odjeće iz koje inače ne izlazi