SRAME SE

NESIGURNI I ISKOMPLEKSIRANI Pretjerano se znoje, mrze svoje uši i stopala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I oni imaju komplekse kojih se srame.

Iako su slavni i bogati naše zvijezde čini se kako ipak nisu preboljele sitne fizičke nedostatke na svom tijelu. Prema tome možemo reći kako se celebrityji zapravo ne razlikuju puno od nas običnih ''smrtnika''. Ok, bar što se tiče tog dijela. Holivudske zvijezde otkrile su tako što to točno ne vole na sebi.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian Opet su bile glavne! Kim Kardashian grudi je sakrila ispod nekoliko bisera, a mlađa sestra u prvi je plan izbacila razgolićenu pozadinu!

Kylie Jenner je u nekoliko navrata priznala kako ne voli svoje tanke usne i da joj upravo one stvaraju komplekse. Kako bi se bolje osjećala u svojoj koži, Kylie je napravila par kozmetičkih zahvata, ali ne samo na svojim usnama za koje je jedva priznala da je u njih stavila filere. Jasno je kao dan koliko je Jenner uz pomoć estetkog kirurga promijenila svoj izgled.

Iako je Kate Moss dugi niz godina definitivno bila jedna od najuspešnijih manekenki, svojevremeno je izjavila kako ne voli svoje noge.No, bez obzira na to, njezin izgled osigurao joj je milijune.

Kendall Jenner ima problem sa svojom težinom. “Pokušavam se udebljati, ali mi ne ide. Ono što ljudi ne razumiju je da kada prozivaš nekoga zato što je mršav je isto kao kada nekoga nazoveš debelim,  to nije lijep osjećaj”, rekla je Jenner.

Kim se uvijek nervirala oko svog problema sa psorijazom koja je nedavno zahvatila i lice. Kraljica selfija ima problema s tom kožnom bolešću te koristi posebnu kremu te injekcije kortizona za liječenje.

Kristen Stewart opterećena je svojim ušima. “Ne sviđa mi se veličina mojih ušiju i poprilično sam žgoljava”, otkrila je jednom prilikom.

Iako se čini da kraljica Beyonce nema mane, slavna pjevačica navodno ne voli svoja stopala i uši. A njezin problem je i pojačano znojenje. Upravo je zato ventilator na njezinim koncertima stalno uperen u nju.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene