Zahvalili mu za sve

Hollywood se oprašta od Stana Leeja: "Bio je ikona i genij, dotaknuo je generacije i generacije''

Stan Lee (Foto: Getty Images) Stan Lee (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Lee (Foto: Getty Images) Stan Lee (Foto: Getty Images) Stan Lee (Foto: Getty Images) Stan Lee (Foto: Getty Images) Stan Lee (Foto: Getty Images) Stan Lee (Foto: Getty Images) +0 Stan Lee (Foto: Getty Images) Galerija

Brojne holivudske zvijezde opraštaju se od Marvelove legende Stana Leeja.

Vijest o smrti legendarnog autora Marvelovih junaka Stana Leeja rastužila je obožavatelje superjunaka koje je stvorio, kao i brojne kolege iz Hollywooda.

Pogledaj i ovo Jimmy Kimmel Je li pretjerao? Voditelj Oscara ismijao tešku prošlost omiljenoga glumca, njegova reakcija širi se društvenim mrežama!

Neke od najvećih holivudskih zvijezda uključujući, Hugha Jackmana, Ryana Reynoldsa i Roberta Downeya Jr., oprostile su se od Stana na društvenim mrežama.

"Izgubili smo kreativnog genija. Stan Lee bio je pionir u svijetu superheroja. Ponosan sam što sam mali dio njegova nasljeđa i što sam pomogao oživjeti jednog od njegovih likova", napisao je Hugh Jackman, poznat po ulozi Wolverinea u filmskom serijalu X-Man, koji je izašao iz Marvelova studija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Ryan Reynolds na svom je profiulu na Instagramu objavio nekoliko zajedničkih fotografiju sa Stanom.

"Hvala ti za sve, Stan", napisao je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Glumac koji je utjelovio popularnog Iron Mana, Robert Downey Jr., također je objavio fotografiju sa Stanom posvetivši mu emotivnu objavu: "Sve ti dugujem. Počivaj u miru, Stan."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr) on

Uz glavne zvijezde Marvelovih filmova, od Stana su se oprostili glumci Josh Brolin, Mille Bobby Brown, Kaley Cuoco i Dwayne Johnson.

"Kakav čovjek. Kakav život. Kada sam prvi put pojavio u Hollywoodu, dočekao me raširenih ruku i mudrog savjeta koji ću uvijek čuvati u srcu. Prava ikona koja je utjecala na generacije diljem svijeta. Počivaj u ljubavi, prijatelju moj", napisao je Dwayne na svom Twitteru.

Podsjećamo, Stan Lee preminuo je u 96. godini života u bolnici, nakon što je dugi niz godina imao ozbiljnih zdrastvenih problema.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Berkley (Foto: AFP) Elizabeth Berkley (Foto: AFP) Elizabeth Berkley (Foto: AFP) Elizabeth Berkley (Foto: AFP) +4 Elizabeth Berkley (Foto: AFP) Celebrity Prije 23 godine snimila je jednu od najvrućih filmskih scena, a i danas je jednako seksi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene