Brojne holivudske zvijezde opraštaju se od Marvelove legende Stana Leeja.

Galerija


Vijest o smrti legendarnog autora Marvelovih junaka Stana Leeja rastužila je obožavatelje superjunaka koje je stvorio, kao i brojne kolege iz Hollywooda.

Vezani članci Scarlett Johansson (Foto: AFP) Plavokosa ljepotica u neobičnom kombinezonu pokazala gigantske tetovaže na trbuhu Scarlett Johansson (Foto: Getty) Upravo je proglašena najplaćenijom glumicom, no javnosti su zanimljiviji njezini brakovi koji traju po 2 godine

Neke od najvećih holivudskih zvijezda uključujući, Hugha Jackmana, Ryana Reynoldsa i Roberta Downeya Jr., oprostile su se od Stana na društvenim mrežama.

"Izgubili smo kreativnog genija. Stan Lee bio je pionir u svijetu superheroja. Ponosan sam što sam mali dio njegova nasljeđa i što sam pomogao oživjeti jednog od njegovih likova", napisao je Hugh Jackman, poznat po ulozi Wolverinea u filmskom serijalu X-Man, koji je izašao iz Marvelova studija.

Ryan Reynolds na svom je profiulu na Instagramu objavio nekoliko zajedničkih fotografiju sa Stanom.

"Hvala ti za sve, Stan", napisao je.

Glumac koji je utjelovio popularnog Iron Mana, Robert Downey Jr., također je objavio fotografiju sa Stanom posvetivši mu emotivnu objavu: "Sve ti dugujem. Počivaj u miru, Stan."

Uz glavne zvijezde Marvelovih filmova, od Stana su se oprostili glumci Josh Brolin, Mille Bobby Brown, Kaley Cuoco i Dwayne Johnson.

"Kakav čovjek. Kakav život. Kada sam prvi put pojavio u Hollywoodu, dočekao me raširenih ruku i mudrog savjeta koji ću uvijek čuvati u srcu. Prava ikona koja je utjecala na generacije diljem svijeta. Počivaj u ljubavi, prijatelju moj", napisao je Dwayne na svom Twitteru.

Podsjećamo, Stan Lee preminuo je u 96. godini života u bolnici, nakon što je dugi niz godina imao ozbiljnih zdrastvenih problema.

Prije 23 godine snimila je jednu od najvrućih filmskih scena, a i danas je jednako seksi