Glavne uloge u iščekivanom filmu "Once Upon a Time in Hollywood" imaju Brad Pitt, Margot Robbie i Leonardo DiCaprio, a u ponedjeljak je održana i njegova premijera.

Galerija


U ponedjeljak je održana holivudska premijera jednog od najiščekivanijih filmova 2019. godine.

Vezani članci Nicole Poturalski Djevojka Brada Pitta uhvaćena s 41 godinu starijim suprugom, izgledaju sretno unatoč njezinoj romansi s glumcem Bilo jednom u Hollywoodu Redatelj koji je bio čest gost Hugha Hefnera u Playboyevoj vili scenarij za hit-film pisao je pet godina

Radi se o novom filmu legendarnog redatelja Quentina Tarantina "Once Upon a Time in Hollywood", koji je okupio zavidnu filmsku ekipu. U glavnim ulogama našli su se Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie, koji su na crvenom tepihu još jedno dokazali kako su odličan tim.

Plavokosa glumica posebno je blistala u dugoj, bijeloj haljini s nešto dubljim dekolteom, što joj nije bio lagan posao jer je premijera okupila i brojne druge slavne i zgodne dame, poput Sofije Vergare, Adriane Lime i Vannese Hudgens.

Ipak, jedna je manje poznata zvijezda puno slavnijim damama otela dobar dio medijskog kolača, a radi se o 40-godišnjoj glumici Zoe Bell s Novog Zelanda, koja je karijeru započela kao dublerica slavnim glumicama.

Jedan od njezinih prvih takvih poslova bio je na setu nekad hit-serije "Xena: Princeza ratnica".

Zanimljivo, Bella je s Tarantinom surađivala i na oba nastavka filma "Kill Bill" kao dvojnica Ume Thurman, a upravo joj je slavni redatelj 2007. godine ponudio prvu pravu filmsku ulogu u filmu "Grindhouse" te je tako počela suradnja koja traje i dandanas.

Bella je na crveni tepih stigla u crno-prozirnoj haljini s visokim izrezima u kojima je pokazala noge, a mnogi su komentirali kako je ovo njezino najhrabrije izdanje dosad, iako je i prije znala stizati na događanja u golišavijim kreacijama.

O njezinu se privatnom životu ne zna previše, no u Hollyoodu je Zoe poznata kao velika i odlučna radnica, pa smo sigurni kako ćemo ju još itekako viđati na raznim premijerama. 

Izgubila bitku s opakom bolesti: U 33. godini preminula bivša misica, tužnu vijest objavio njezin brat