Holivudska glumica Geena Davis proslavila se 1991. godine filmom "Thelma i Louise".

Galerija


Glumica danas ima 62 godine.

Vezani članci Slika nije dostupna Imali su svijet na dlanu: Zvijezde koje su se odrekle hollywoodske slave Slika nije dostupna Sjećate se njih? I nakon 22 godine izgledaju sjajno!

Geena Davis nekada je bila jedna od najzanimljivijih ispod holivudskih brda jer nikada nije bila "tipična holivudska ljepotica", ali je osvajala na prvu, posebno velikim osmijehom.

Geena je posebnu pozornost privukla u legendarnom filmu "Thelma i Louise" davne 1991. godine, u kojemu je glumila sa Susan Sarandon, a tada je na filmskom platnu zavela i mlađahnog Brada Pitta, koji je tada bio na početku karijere.

A glumica je nedavno viđena ispred svog doma u potpuno neprepoznatljivom izdanju. U trapericama i šarenoj košulji, neoprane kose i bez šminke, Geena je pričekala vozača limuzine koji joj je pomogao da utrpa stvari u automobil.

Moramo priznati da nam je bilo potrebno određeno vrijeme da prepoznamo kako se radi o glumici koja iza sebe ima čak četiri propala braka.

Zanimljivo, svi su joj trajali od godine do pet godina, osim posljednjeg s doktorom Rezom Jarrahyjem, koji je potrajao od 2001. do 2017. godine.

S njim je dobila troje djece, a razvod je zatražio on.

Dinamovac Izet i supruga Leyla uživaju u luksuzu, ali vole ga i dijeliti s drugima

 

Manipulatorica kojoj se mora ostvariti sve što zamisli: Otkriva se istina o Meghan?

Bivši farmer o protivniku koji ga je izbacio: ''On će gaziti preko svih da dođe do onog što želi''