Propala joj 4 braka

Nekad je zavodila Brada Pitta i osvajala osmijehom: Zvijezdu legendarnog filma teško ćete prepoznati...

Geena Davis (Foto: Profimedia) Geena Davis (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Geena Davis (Foto: AFP) Geena Davis (Foto: Profimedia) Geena Davis (Foto: AFP) Geena Davis (Foto: Profimedia) Geena Davis (Foto: AFP) Geena Davis (Foto: AFP) Geena Davis (Foto: AFP) +0 Geena Davis (Foto: AFP) Galerija

Holivudska glumica Geena Davis proslavila se 1991. godine filmom "Thelma i Louise".

Glumica danas ima 62 godine.

Pogledaj i ovo Geena Davis (Foto: AFP) zar je to stvarno ona? Procurile nove fotografije nekadašnje seks-bombe, ljepoticu i zvijezdu legendarnog filma teško je prepoznati na prvu!

Geena Davis nekada je bila jedna od najzanimljivijih ispod holivudskih brda jer nikada nije bila "tipična holivudska ljepotica", ali je osvajala na prvu, posebno velikim osmijehom.

Geena je posebnu pozornost privukla u legendarnom filmu "Thelma i Louise" davne 1991. godine, u kojemu je glumila sa Susan Sarandon, a tada je na filmskom platnu zavela i mlađahnog Brada Pitta, koji je tada bio na početku karijere.

A glumica je nedavno viđena ispred svog doma u potpuno neprepoznatljivom izdanju. U trapericama i šarenoj košulji, neoprane kose i bez šminke, Geena je pričekala vozača limuzine koji joj je pomogao da utrpa stvari u automobil.

Moramo priznati da nam je bilo potrebno određeno vrijeme da prepoznamo kako se radi o glumici koja iza sebe ima čak četiri propala braka.

Zanimljivo, svi su joj trajali od godine do pet godina, osim posljednjeg s doktorom Rezom Jarrahyjem, koji je potrajao od 2001. do 2017. godine.

S njim je dobila troje djece, a razvod je zatražio on.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Izet Hajrović (Foto: Instagram) Leyla i Izet Hajrović (Foto: Instagram) Leyla i Izet Hajrović (Foto: Dnevnik.hr) Leyla i Izet Hajrović (Foto: Dnevnik.hr) +3 Leyla i Izet Hajrović (Foto: Dnevnik.hr) - 4 inMagazin Dinamovac Izet i supruga Leyla uživaju u luksuzu, ali vole ga i dijeliti s drugima  

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) +4 Meghan Markle (Foto: AFP) Celebrity Manipulatorica kojoj se mora ostvariti sve što zamisli: Otkriva se istina o Meghan?

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dvoboj Roberto i Saša (Foto: Dnevnik.hr) Dvoboj Roberto i Saša (Foto: Dnevnik.hr) Dvoboj Roberto i Saša (Foto: Dnevnik.hr) Dvoboj Roberto i Saša (Foto: Dnevnik.hr) +1 Dvoboj Roberto i Saša (Foto: Dnevnik.hr) inMagazin Bivši farmer o protivniku koji ga je izbacio: ''On će gaziti preko svih da dođe do onog što želi''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene