Zabranjeno pušenje trebalo bi nastupiti za novogodišnju noć u Mostaru.

Galerija


Zabranjeno pušenje, ali i S.A.R.S., DJ ROOF AW te Dobre vibracije, trebali bi nastupiti za doček Nove godine u Mostaru. Ipak, proširila se priča kako Zabranjeno pušenje nije poželjno u tom gradu te da bi se njihov nastup mogao otkazati. Organizatori odbacuju te navode, a sve je krenulo radi izjave Seje Sexona (Davora Sučića), kako je njegov izbor Željko Komšić, a ne Dragan Čović.

Vezani članci Davor Sučić, Sejo Sexon (FOTO: Youtube) Kaos u studiju: Sejo se posvađao, ustao i otišao. "Ti si pijan ili nadrogiran, nemoj na mene vikati'' Željko Komšić (Foto: Pixsell, Armin Durgut/HaloPix) U BiH se širi pokret protiv Komšića: "Nije naš predsjednik i nema legitimitet Hrvata"

Organizatori tvrde da se na njih nije vršio nikakav pritisak te da bend dolazi u Mostar.

Naime, Sejo Sekson u jednom je intervjuu kazao kako je Komšić njegov izbor te kako on ''nije Hrvat po mjeri za Dragana Čovića''. Kazao je i kako razumije frustracije Hrvata u Bosni i Hercegovini nakon posljednjih izbora, zbog čega se zauzeo i za izmjenu Daytonskog sporazuma.

Podsjetimo, nakon izbora, u Mostaru je organiziran prosvjed od deset tisuća ljudi hrvatske nacionalnosti koji smatraju da je Komšić izabran glasovima Bošnjaka.

Petar Grašo objavio snimku bebe koja je postala pravi viralni hit. Ovo naprosto morate vidjeti

Turska glumica zavela muža Jelene Karleuše? ''Stvarno ne znam što da vam kažem o tome''

Alen je sve izmislio? Prvo je rekao da se ženi i da odlazi s estrade, a sada je opet šokirao izjavama