Smrt 1997. godine

Hoće li ova fotografija napokon riješiti misterij star 16 godina?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanski Daily Mail je objavio fotografiju snajperista koji leži na zemlji i kroz nišan promatra automobile, a koja je pronađena u laptopu vojnika povezanog sa smrću Lady Diane 1997. godine.

Snajperist britanske obavještajne službe (SAS) leži na tlu, na jednom mostu i kroz nišan promatra automobile. Ova fotografija nije snimljena u nekoj ratnoj zoni već u jednom britanskom mjestu. A pronađena je u laptopu britanskog vojnika, za kojeg se, prema najnovijim informacijama, tvrdi da je ubio princezu Dianu.

Informacija da je Dianu ubio pripadnik britanske vojske nedavno je dospjela do Scotland Yarda, a došla je iz vojnih izvora i sad se njome bavi Posebno zapovjedništvo za kriminal i operacije. U sklopu ovog predistraživanja, jer istraga nije ponovno pokrenuta, pronađena je i ova fotografija i to u laptopu vojnika čiji se identitet skriva, a koji je navodno svojoj supruzi priznao kako su snage SAS-a bile angažirane da ubiju princezu Dianu.

Pogledaj i ovo showbuzz Povodom Dana žena 'Kraljica srca' osvojila i Dnevnik.hr: Čitateljice odabrale svoju inspiraciju

>> Sky News: Princezu Dianu možda je ubio britanski vojnik

Scotland Yard je nedavno izjavio kako za sada nema govora o ponovnom otvaranju istrage iz 2004., ali informaciju i sve nove okolnosti uzima veoma ozbiljno.

Podsjećamo, Diana, egipatski milijarder Dodi Fayed i njihov vozač Henry Paul poginuli su u Parizu 31. kolovoza 1997. nakon što se Mercedes, u kojem su se vozili, zabio u stup u tunelu.

Scotland Yard je 2004. pokrenuo istragu, istražujući tri godine okolnosti Dianine smrti, da bi nakon tromjesečne istrage koju je predvodio sudac Scott Baker na Kraljevskom sudu pravde 2008. bilo zaključeno da su nesreći pridonijeli paparazzi, činjenica da je vozač bio u alkoholiziranu stanju te da Diana i Dodi nisu bili vezani sigurnosnim pojasevima.

Diana, bivša supruga princa Charlesa i majka prinčeva Williama i Harryja, imala je u trenutku pogibije 36 godina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene