'Kad srce pjeva, cijeli svijet će čuti' - glavna je misao glazbeno-dramske uspješnice Nove TV 'Stella'. Evo što možemo očekivati u novoj epizodi ove nedjelje!


Franjo odlazi u posjet Jagodi koju ne zatiče u bolničkoj sobi. Njezin prazan krevet ga šokira, i pomišljajući da joj se dogodilo ono najgore, izbezumljen odlazi u nepoznato. Nakon liječnikovog poziva Jasmina stiže u bolnicu, gdje doznaje da se Jagodino stanje naglo pogoršalo zbog čega je završila na intenzivnoj njezi, ali i kako se Franji izgubio svaki trag.

>> Zvijezda Stelle Sementa Rajhard o svojem životu u prikolici

Vezani članci Slika nije dostupna Kika otkrila: 'Mama je plakala odmah nakon prve epizode!' Slika nije dostupna Bojana Gregorić: 'Potjano se nadamo da nam djeca neće biti glumci, možda stomatolozi'

Kristijanovi prijatelji koji su se s bendom prijavili na ´Stellu´ ostaju bez prostora za vježbu, pa im on odlučuje pomoći tako što će im ustupiti svoj stan za probe. Nagovaraju ga da im se pridruži u svirci, na što on nevoljko pristaje.

Dok zabrinuta Jasmina traži Franju u strahu da bi mogao dići ruku na sebe, on odlučuje raščistiti s duhovima iz prošlosti, ali pritom doznaje neočekivanu istinu o svojoj obitelji. Uz pomoć inspektora Pere, tamo ga mrtvog pijanog pronalazi Jasmina. Pogođen njezinim suzama i otkrićem kako je Jagoda i dalje živa, Franjo se slama i odlučuje okrenuti novu stranicu u životu. Želi se vratiti u obiteljski dom, i napokon biti pravi otac kakvog Jasmina zaslužuje.

Dok se ´Stella´ približava finalu, pripreme se zahuktavaju. Rastresena Jasmina sve teže prati tempo koji nabija žiri, za razliku od Lane koja ponovno briljira, više se trudeći da impresionira Brauta prema kojem počinje gajiti simpatije, nego zahtjevnu majku. Idilične obiteljske trenutke Jasmine i Franje prekida nenajavljeni gost koji će im otkriti pravu istinu o njihovoj obitelji…
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook