Jeste li ikada mislili da ćete moći pročitati 'Kud puklo da puklo' na arapskom? E pa serija je pravi hit!


Hit serija do sada je prodana u više od 30 zemalja, a u nedjelju 2. kolovoza starta s emitiranjem na čitavom arapskom govornom području (Bliski Istok i Sjeverna Afrika).

Vezani članci Serija Najbolje godine Kviz: Sjećate li se lica i emisija Nove TV koje smo gledali zadnjih 20 godina? In Magazin Na današnji dan Nova TV krenula je s emitiranjem, a svojih početaka karijere prisjetila su se već svima dobro poznata lica

Dok je hrvatska publika u iščekivanju druge sezone popularne dramske serije KUD PUKLO DA PUKLO koju je u prosjeku na Novoj TV pratilo skoro 700 tisuća gledatelja, njena prva sezona emitira se ili će se uskoro početi prikazivati i u Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovi, Bugarskoj, Češkoj, Slovačkoj i Ukrajini...

Novi nastavci najgledanije domaće serije: Već su snimili prve scene!

Produkcija Nove TV intenzivno radi na snimanju druge sezone serije koja se već prvom sezonom okitila titulom najgledanije serije 2014. i 2015, godine u Hrvatskoj, a značajan uspjeh postiže i u drugim zemljama prikazivanja.  

Promocija serije na ovom području je također uzela maha, a kako bi privukla čim više gledatelja na prvu epizodu ove nedjelje, i na YouTube kanalu objavljena su promotivna videa koja najavljuju seriju na kanalu Zee Alwan.

S obzirom na sinkronizaciju omiljene likove poput Katarine, Damira, Marka, Tomislava, Milice, Mile i Stipe sada možemo čuti i na arapskom jeziku, a možete čuti i kako pjesma 'Odo' ja' zvuči kada je pjeva arapska pjevačica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook