Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za mnoge bi prisiljeno slušanje hitova Justina Biebera bilo vrlo efektivan oblik mučenja.


Jedna je američka škola odlučila ponavljanjem hita 'Baby' Justina Biebera 'mučiti' svoje učenike sve dok nisu skupili dovoljno sredstava za humanitarne svrhe, piše Independent.

Skinula 55 kg kako bi ju pjevač konačno zamijetio

Vezani članci Hailey Bieber Ljepša polovica poznatog para priznala koliko joj je bilo teško na početku braka s pop-zvijezdom: ''Svi su me maltretirali, a ja sam samo htjela mir'' Justin Bieber (Foto: Profimedia) Crkva u koju idu svjetski poznata imena našla se usred skandala, novac od donacija trošili su na nemoralan način

Connor Stakelin, studentski predsjednik u jednoj srednjoj školi u Washingtonu prisilio je kolege da doniraju novac tako što im je konstantno puštao hit Justina Biebera sve dok nisu skupili dovoljno novca za siromašnu djecu u Gani.

'Za neke od njih bio je to poticaj da doniraju novac jer nisu više htjeli čuti za Justina i njegov hit', rekao je Stakelin.

Pjesmu je puštao tijekom odmora između predavanja te tijekom cijele pauze za ručak, a na kraju su neki studenti žudili za tim da pjesma konačno prestane svirati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook