Pjevačica i glumica Hilary Duff udala se za Matthewa Komu.

Galerija


Poznata američka pjevačica i glumica Hilary Duff uplovila je u bračnu luku u svom dvorištu, a sudbonosno da izrekla je Matthewu Komi. Par se vjenčao u svom domu u Los Angelesu, a 32-godišnja Hilary nosila je haljinu dizajnerice Jenny Packham jednostavnog, ali vrlo elegantnog kroja. 

Vezani članci Pamela Anderson S 52 godine udala se za 74-godišnjeg producenta s kojim je ljubovala ranije, a sada uživaju na medenom mjesecu Hilary Duff i Matthew Koma (FOTO: Getty) Slavni par čeka bebu: ''Napravili smo malenu princezu i ne možemo opisati svoje oduševljenje''

Hilary i Matthew odlučili su zavjete razmijeniti na vrlo intimnoj ceremoniji, bez velebnih prijama i raskoši, a pozvali su samo najbliže prijatelje i obitelj. Ceremonija je navodno počela u suton, a party se nastavio do sitnih jutarnjih sati. 

Haljina koju je Hilary nosila bila je rađena posebno za nju, a imala je i izvezene inicijale nje, njezina novopečenog supruga i njihove 14-mjesečne kćeri Banks, kao i Hilaryina sina Luce, kojeg je dobila u šestogodišnjem braku s Mikeom Comrieom.

Duff i Koma bili su zaručeni 7 mjeseci prije no što su se vjenčali, a njihova je ljubav izdržala čak i prekid u trajanju od pola godine 2017. 

Dvije dame, dva bujna dekoltea: Rakitićeva Raquel pozirala sa sestrom pa zapalila Instagram