Novopečena mama

'Želim biti sretna, a ne ogorčena jer ne mogu jesti sve što je fino!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novopečena mama Hilary Duff javno je priznala kako ne žuri sa skidanjem kilograma nakupljenih u trudnoći.

U intervjuu za časopis inTouch 25-godišnja glumica i pjevačica tvrdi kako je glavni razlog odluke da ne krene na radikalnu dijetu ležao u činjenici kako nije bila ogorčena zbog majčinstva.

Pogledaj i ovo Marta Fernandes (Foto: Instagram) Ovo je bilo brzo Po uzoru na holivudske zvijezde: Supruga Dinamova igrača ekspresno vratila liniju svega dva tjedna nakon porođaja!

>> Od supermame i supruge do šašave narkomanke i ovisnice o seksu!

'Radije bih bila sretna nego potpuno ogorčena jer ne mogu jesti ništa što je fino! Većini žena treba godina dana da se nakon poroda vrate u formu, ali izgleda kako to ne vrijedi za zvijezde. One sve to obave munjevitom brzinom. Izgleda da sam ja potpuno normalna! Moj fokus je moj sin. Ne želim svaki dan provoditi dva sata u teretani', zaključila je Hilary Duff.

Hilary je nakon rođenja izgubila preko 22 kilograama, i to vježbom i pravilnom prehranom, a priznala je kako je bilo mnogo teže nego što je mislila.

Nakon što su joj kao tinejdžerici govorili da je 'debela' za televiziju, Hilary je šokirala javnost kada se 2005. pojavila zastrašujuće mršava u 17. godini. Sada je starija i mudrija, pa kaže da je hrana njezina najslabija točka. 'Imam osjećaj da se one minute kad odem na dijetu, udebljam', zaključila je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene