Hilaria i Alec Baldwin roditelji su kćeri Carmen te sinova Rafaela, Leonarda i 10-mjesečnog Romea.

Galerija


35-godišnja supruga 61-godišnjeg holivudskog glumca otkrila je da je trudna peti put.

Vezani članci Hilaria Baldwin Otkrila spol i ime bebe koju je predstavila samo pola godine nakon što je rodila peto dijete pa morala zabraniti komentare Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Potresna objava supruge holivudskog glumca: ''Ne želim ovo skrivati zato što nije pozitivno...''

Hilaria Baldwin ponovno je u drugom stanju, pet mjeseci nakon pobačaja. Instruktorica joge sretne je vijesti potvrdila na Instagramu, a sa suprugom Alecom Baldwinom već ima četvero djece.

Hilaria je sretne vijesti potvrdila videom otkucaja srca bebice te objasnila kako je još uvijek u ranoj fazi trudnoće. "Zvukovi ovog jakog srca jako nas usrećuju, posebno nakon tragedije ovog proljeća", poručila je te otkrila kako se ne želi pretvarati da se osjeća najbolje jer su mučnine poprilično jake.

"Moj je jedini zahtjev da mediji ne šalju svoje fotografe da me slijede ili kupuju fotografije. Želim biti što mirnija i opuštenija tijekom ovog razdoblja, a jurnjava kamerama nije po nalogu liječnika", poručila je na kraju te izjavom iznenadila mnoge s obzirom na to da ni ona ni suprug nisu zvijezde A-liste koje bi kod paparazza izazivale takvu histeriju.

Podsjetimo, Hilaria je početkom travnja na Instagramu objavila fotografiju u donjem rublju te obožavateljima poručila da je poprilično uvjerena da se upravo u tom trenutku suočava s gubitkom petog djeteta.

"Želim s vama podijeliti da najvjerojatnije doživljavam pobačaj. Obećala sam samoj sebi, da ću, ako opet zatrudnim, tu vijest podijeliti s vama, vrlo rano, čak i ako bi to značilo javno prolaziti kroz veliki gubitak. Uvijek sam bila otvorena s vama kad je u pitanju moja obitelj, tjelesna kondicija, trudnoća, pa tako ni ovo ne želim sakriti od vas samo zato što to nije tako pozitivna stvar i sjajna kao sve ostale", započela je u svojoj objavi i dodala kako misli da je važno govoriti istinu.

"Moj je posao pomoći ljudima da budu stvarni i iskreni. Nadalje, ne sramim se onoga kroz što sada prolazim. Ovim svojim iskustvom želim normalizirati pobačaj i ukloniti stigmu. Umorna sam, zlo mi je, tijelo mi se mijenja. Ne želim se više pretvarati, nadam se da me razumijete", napisala je, a nekoliko dana kasnije izgubila je bebu.

Hilaria i Alec roditelji su kćeri Carmen (5) te sinova Rafaela (3), Leonarda (2) i 10-mjesečnog Romea. Par je vezu započeo 2011., a vjenčali su se u lipnju 2012. godine. 

Oženio se pa razveo nakon 4 dana, a onda se pojavio zarastao u bradu i skrivao se ispod šešira