Najteži trenuci

Shrvana supruga Aleca Baldwina prvi put se oglasila nakon strašne tragedije, njezine su riječi sve dirnule do suza

Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Alec Badlwin, Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) +0 Hilaria i Alec Baldwin (Foto: Instagram) Galerija

Hilaria Baldwin oglasila se na Instagramu nakon tragedije u kojoj je njezin suprug Alec Baldwin slučajno usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins.

Supruga glumca Aleca Baldwina koji je prije nekoliko dana slučajno pištoljem usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins na setu filma "Rust",  Hilaria Baldwin oglasila se na Instagramu nakon tog tragičnog događaja.

Pogledaj i ovo Alec i Hilaria Baldwin turbulentna godina Alec Baldwin nakon tragičnog događaja ima razlog za slavlje, sretnu vijest objavila je njegova 26 godina mlađa supruga!

"Moje srce je s Halynom. Njezinim suprugom. Njezinim sinom. Njihovom obitelji i voljenima. I mojim Alecom. Nema riječi kojima bih izrazila šok i bol u srcu zbog ove tragedije. Srce mi je slomljeno", napisala je Hilaria na svom profilu na Instagramu na kojem je inače najradije dijelila sretne obiteljske trenutke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

U komentarima je dobila podršku brojnih pratitelja i slavnih osoba, među kojima i onu Melanie Griffith i Katie Couric.

Pucnjava na setu filma "Rust" zavila je Hollywood u crno nakon što je na mjestu preminula snimateljica te je ranjen režiser Joel Souza. Prema tvrdnjama prijatelja Aleca Baldwina, glumac će se zbog svega na neko vrijeme povući iz javnosti.

"Sve ovo mu je užasno teško palo te ga je psihički uništilo. Na ovaj način je rješavao velike probleme i u prošlosti, a mora si uzeti vremena da probavi sve što se događalo posljednjih dana. Vjerojatno će se na neko vrijeme potpuno povući iz javnosti", rekao je Alecov prijatelj novinarima. "Svi znaju da je ovo bila nesreća, ali potpuno ga je uništila. Satima nakon nesreće bio je histeričan i apsolutno neutješan", tvrdi izvor.

Alec se nakon nesreće sastao sa suprugom pokojne snimateljice koji je doputovao u Novi Meksiko, a održana je i komemoracija u njezinu čast. Shrvanog Matthewa Hutchinsa fotografi su snimili u društvu devetogodišnjeg sina kojeg ima s Halynom.

Alec i 26-godina mlađa Hilaria u braku su od 2012. godine. U ožujku su dobili šesto dijete, kćer Luciju, a to je izazvalo kontroverze jer je beba rođena samo pola godina nakon što su dobili sinčića Eduarda početkom rujna prošle godine.  Supružnici od ranije imaju još četvero djece, sinove Rafaela, Leonarda i Romea te kćer Carmen, a Alec je u prvom braku s glumicom Kim Basinger dobio i kćer Ireland. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Nekad i sad Šuškalo se da želi biti dječak i uzima muške hormone, no čini se da je kći slavnog bivšeg para od te ideje skroz odustala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene