Tužna vijest

Potresna objava supruge holivudskog glumca: ''Ne želim ovo skrivati zato što nije pozitivno...''

Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) +0 Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Galerija

Hilaria Baldwin, supruga Aleca Baldwina, na Instagramu je progovorila o suočavanju s pobačajem.

Hilaria Baldwin supruga je holivudskog glumca Aleca Baldwina s kojim ima četvero djece. Svaku svoju trudnoću te detalje vezane uz nju dijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu, a instruktorica joge ovaj put fanove je šokirala potresnim statusom.

Pogledaj i ovo Alec Badlwin, Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Gubitak Nedavno je fanove šokirala potresnim statusom, a sada je i potvrdila tužnu vijest: ''Gotovo je''

Naime, Hilaria je uz fotografiju za koju je pozirala u donjem dublju i na kojoj se drži za trbuščić podijelila zabrinjavajuće vijesti, a to je da je poprilično uvjerena da se upravo u tom trenutku suočava s gubitkom petog djeteta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I want to share with you that I am most likely experiencing a miscarriage. I always promised myself that if I were to get pregnant again, I would share the news with you guys pretty early, even if that means suffering a public loss. I have always been so open with you all about my family, fitness, pregnancies...and I don’t want to keep this from you, just because it isn’t as positive and shiny as the rest. I think it’s important to show the truth...because my job is to help people by being real and open. Furthermore, I have no shame or embarrassment with this experience. I want to be a part of the effort to normalize miscarriage and remove the stigma from it. There is so much secrecy during the first trimester. This works for some, but I personally find it to be exhausting. I’m nauseous, tired, my body is changing. And I have to pretend that everything is just fine—and it truly isn’t. I don’t want to have to pretend anymore. I hope you understand. So, this is what is going on now: the embryo has a heartbeat, but it isn’t strong, and the baby isn’t growing very much. So we wait—and this is hard. So much uncertainty...but the chances are very, very small that this is a viable pregnancy. I have complete confidence that my family and I will get through this, even if the journey is difficult. I am so blessed with my amazing doctor, my dear friends, and my loving family...My husband and my four very healthy babies help me keep it together and have the perspective of how truly beautiful life is, even when it occasionally seems ugly. The luck and gratitude I feel that I am my babies’ mommy, is wonderfully overwhelming and comforting. In your comments, please be kind. I’m feeling a bit fragile and I need support. I’m hoping, that by sharing this, I can contribute to raising awareness about this sensitive topic.

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

''Želim s vama podijeliti da najvjerojatnije doživljavam pobačaj. Obećala sam samoj sebi, da ću, ako opet zatrudnim, tu vijest podijeliti s vama, vrlo rano, čak i ako bi to značilo javno prolaziti kroz veliki gubitak. Uvijek sam bila otvorena s vama kad je u pitanju moja obitelj, tjelesna kondicija, trudnoća, pa tako ni ovo ne želim sakriti od vas samo zato što to nije tako pozitivna stvar i sjajna kao sve ostale'', započela je u svojoj objavi i dodala da misli kako je važno govoriti istinu.

''Moj je posao pomoći ljudima da budu stvarni i iskreni. Nadalje, ne sramim se onoga kroz što sada prolazim. Ovim svojim iskustvom želim normalizirati pobačaj i ukloniti stigmu. Umorna sam, zlo mi je, tijelo mi se mijenja. Ne želim se više pretvarati, nadam se da me razumijete'', napisala je.

Objasnila je i što se to točno događa u njezinom tijelu pa je tako napisala da embrij ima puls, ali da on nije jak te da beba ne raste puno.

''Čekamo, a to je teško. Puno je neizvjesnosti, ali male su šanse da će ova trudnoća uspjeti. Ipak, sigurna sam da ćemo ja i moja obitelj ovo prebroditi, koliko god teško bilo. Zahvalna sam svom liječniku, prijateljima, obitelji. Zahvalna sam na svom suprugu i svoje četvero zdrave djece'', napisala je na kraju Baldwinova supruga i sve zamolila za podršku.

Hilaria i Alec roditelji su kćeri Carmen (5) te sinova Rafaela (3), Leonarda (2) i 10-mjesečnog Romea. Par je vezu započeo 2011., a vjenčali su se u lipnju 2012. godine.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Emilia Clark (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Jelena Balić) +5 Severina (Foto: Jelena Balić) Celebrity Seve otkrila gdje se nalazi, pokazala drastičnu promjenu imidža, a družila se i sa zvijezdom svjetskog kalibra!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene