Britanski glumac Henry Cavill otkrio je svojim fanovima na koji se način fizički dovodio u formu za ulogu Supermana u filmu 'Man Of Steel'.
Izgleda kako se svakodnevno vježbanje i uloženi trud u fizičku spremu isplatio glumcu Henryju Cavillu jer je njegovo utjelovljenje Supermana u filmu 'Men od Steel' proteklog vikenda zaradilo 128,7 milijuna dolara i bilo je najbolje filmsko otvaranje vikenda u lipnju.

Henry je u videu, na kojem su prikazane njegove vježbe, skinuo majicu i pritom pokazao nevjerojatne mišiće na kojem bi mu pozavidio velik broj muškog roda.

>> Stigla je nova zvijezda - Kako samo izgleda bez majice!

U videu se zahvalio treneru Marku Twightu koji mu je pomogao pri dovođenju u tip-top formu za film koji će ga proslaviti po cijelom svijetu.

'Mark Twight je jedan od najnevjerojatnijih ljudi koje sam ikad upoznao', izjavio je Henry. 'Otvorio mi je oči kako bih proširio svoje vidike i uvidio da mogu još puno toga napraviti sa svojim tijelom. On je čovjek vrijedan poštovanja.'

A režim kroz koji je Cavill prolazio dio je obuke Američke nacionalne garde.

U priloženom videu pogledajte djelić ovog teškog treninga.

Vezani članci Henry Cavill Miljenik žena uhvaćen u šetnji sa zanosnom plavušom, nije dugo trebalo da se sazna o kome je riječ Slika nije dostupna Kako se samo sad lupaju po glavi oni koji su mu se rugali!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook