Kako mu je bilo znaju samo oni koji su i sami bili žrtve vršnjačkog zlostavljanja!


Možete li vjerovati da je aktualni Superman, glumac Henry Cavill, nosio nadimak 'debeli Cavill'?

Vezani članci Slika nije dostupna Stigla je nova zvijezda - Kako samo izgleda bez majice! Slika nije dostupna Stara priča u novom ruhu - A kostim uži no ikad!

Na fotografiji iz školskog godišnjaka vidi se Henry Cavill iz svojih tinejdžerskih dana kad je malo tko mogao zamisliti da će bucmasti dječak u budućnosti postati jedan od poznatih glumaca koji su utjelovili još poznatijeg lika - Supermana.

Iako nema ničeg čudnog u tome da su u tinejdžerskoj dobi djeca bucmastija jer se razvijaju i brzo rastu pa se i debljina izgubi, maleni Cavill je bio meta izrugivanja što je i sam potvrdio u intervjuima koje je davao nakon što je postao slavan.

>> Kakvo tijelo ima! - Evo koliko je znoja prolio zbog njega!

'Bio sam debeo. Bio sam 'debeli Cavill', izjavio je 30-godišnji glumac za Details magazin. 'Plakao sam mami na telefon i po četiri puta na dan. Bio sam laka meta.'

No, kad je napunio 17 godina, smršavio je za ulogu u filmu 'Grof Monte Cristo' i polako počeo izgledati kao pravi zavodnik, što danas svakako jest!

Podsjećamo, Henry Cavill je utjelovio Supermana u filmu 'Man Of Steel' koji obara sve rekorde gledanosti u američkim kinima.

Izgleda kako mu se svakodnevno vježbanje i uloženi trud u fizičku spremu koju je morao postići za ulogu itekako isplatio jer je njegovo utjelovljenje Supermana u filmu 'Men od Steel' proteklog vikenda zaradilo 128,7 milijuna dolara i bilo je najbolje filmsko otvaranje vikenda u lipnju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook