S malim zakašnjenjem

Hrvatska Meghan Markle podijelila fotke s glamurozne proslave, u neobičnoj haljini bila je neodoljiva!

Helena Matić - 3 Helena Matić - 3 Helena Matić/Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Matić - 4 Helena Matić - 1 Helena Matić - 2 Helena Matić - 5 Dominik Livaković i Helena Matić Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 9 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 8 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 6 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 4 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 3 +2 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 2 Galerija

Helena Matić je s nekoliko mjeseci zakašnjenja objavila fotografije s proslave svog rođendana i očarala pratitelje na Instagramu.

Helena Matić nedavno se našla na naslovnicama domaćih medija nakon što je zablistala kao predivna mladenka na vjenčanju s nogometašem Dominikom Livakovićem, a sada je ponovno izmamila uzdahe mnogih.

Pogledaj i ovo Helena Livaković - 3 prelijepa obitelj Supruga Dominika Livakovića predivnim fotografijama sa sinom otkrila je kako su proslavili Uskrs, dječak je ukrao svu pažnju!

Helena je s nekoliko mjeseci zakašnjenja na svom profilu na Instagramu objavila niz fotografija s raskošne proslave svog rođendana, na kojoj je nosila ultrakratku dizajnersku haljinu s predimenzioniranom mašnom.

Na proslavi je prevladavala bijela boja i raskošne dekoracije, torta sa zlatnim detaljima i prskalice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Matić (@helenamatic)

"Ljepotica", "A daj, predivno", "Ljepoto", "Wooow", napisali su joj pratitelji u komentarima.

Helena i Dominik vjenčali su se u katedrali sv. Stošije u Zadru, a vjenčanje vratara hrvatske reprezentacije privuklo je veliko zanimanje javnosti. Mladence su pred crkvom dočekali veseli svatovi i živa glazba, a slavlje se nastavilo u hotelu Falkensteiner Resort Punta Skala u Petrčanima.

Uzvanici, među kojima su bili i Livakovićevi kolege iz reprezentacije, na društvenim mrežama otkrili su djelić atmosfere sa svadbenog slavlja, na kojem je nastupio Petar Grašo. Pojavila se i snimka prvog plesa mladenaca, za koji su odabrali Grašin romantični hit "Jel' ti reka 'ko". Na svadbi je pjevao i Saša Matić, a mladenci i njihovi gosti uživali su i u spektakularnom vatrometu.

Helena je veliku pozornost javnosti i medija privukla tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine, kada su je mediji prozvali hrvatskom Meghan Markle jer izgledom neodoljivo podsjeća na vojvotkinju od Sussexa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene