Najdraža podrška

Lijepa klizačica: Hrvatska Meghan Markle Dinamovog vratara s tribina je bodrila u njegovom dresu

Helena Matić (Foto: Instagram) Helena Matić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Matić (Foto: Instagram) Helena Matić (Foto: Instagram) Helena Matić (Foto: Instagram) Dominik Livaković i Helena Matić (Foto: Instagram) +0 Dominik Livaković i Helena Matić (Foto: Instagram) Galerija

Helena Matić bodrila Dominika Livakovića na tribinama u Maksimiru.

Među brojnim obožavateljima koji su ih došli bodriti na utakmicu s Benficom, Dinamovcima su velika podrška bile i njihove bolje polovice.

Pogledaj i ovo Helena Matić - 2 Hrvatska Meghan Markle Supruga našeg reprezentativca nije sklona javnim pojavljivanjima, ali ovoga puta ipak je napravila iznimku i podržala ga s tribina!

Djevojke su se na društvenim mrežama pohvalile fotografijama s tribina, a osim Tee Slavice koja je budno pratila svaki korak svog Brune Petkovića, bila je tu i Helena Matić, djevojka Dominika Livakovića koja je pozirala u njegovom dresu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙

A post shared by Helena Matić (@helenamatic) on

Klizačica Helena i naš nogometni reprezentativac u sretnoj su vezi, a prema fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama jako su zaljubljeni.

Njihova ljubav započela je prije godinu i pol kao ljetna romansa, no s vremenom je sve postalo puno ozbiljnije.

Otkako se doznalo da je u vezi s Dominikom, javnost se zainteresirala za Helenu, a zbog njezine ljepote, mnogi je uspoređuju i s Meghan Markle, članicom kraljevske obitelji i suprugom princa Harryja.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Instagram) Conor McGregor (Foto: Instagram) +8 Conor McGregor (Foto: Profimedia) Celebrity Muškarac koji ruši sva pravila: On je ovisnik o tetovažama i skandalima, ali i brižan otac koji ne da na svoju obitelj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene