Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić čekaju treće dijete.

Galerija


Naša glumica Helena Minić Matanić i njezin suprug, redatelj Dalibor Matanić čekaju treće dijete, što je ona sama potvrdila za magazin Story.

Vezani članci Dalibor Matanić i Helena Minić Matanić Dalibor Matanić i Helena Minić dobili treće dijete: "Naš svemirac odlučio je doći na ovu planetu da je malo spasi" Nataša Janjić, dečko (Foto: Facebook) Detalji nove ljubavi Nataše Janjić: ''Bio je to jedini način da se sačuva naša tajna''

Sretna vijest stigla je baš u vrijeme kada glumačko-redateljski par radi ujedno i na trećem zajedničkom projektu. 

"Dogodilo se da je ovo naš treći projekt i treće dijete. S prvim je to bila zezancija, kada se dogodio drugi projekt i drugo dijete, svi su se počeli zezati i govoriti: "Trebamo baciti oko kada ćete raditi treći projekt", našalila se Helena.

Glumica je u četvrtome mjesecu trudnoće i nije joj lako.

"Nije bilo lako u prvom tromjesečju, kao što nije bilo lako ni u prve dvije trudnoće, ali kada znaš što dobiješ na kraju, drukčije shvaćaš mučnine i infuzije. Ali nije jednostavno. Jako povraćam, ne mogu čak ni vodu piti, ali to prođe i poslije se sve zaboravi", izjavila je Helena za Story.

Par ne krije sreću zbog prinove koja je na putu. 

"Ovo je i golemo veselje i pere me adrenalin jer je s nama još jedan čovjek", uzbuđeno je izjavila Helena za Story.

Helena i Dalibor zaljubili su se radeći na predstavi "Thelma & Louise", nakon čega su se vjenčali. Prije četiri godine postali su roditelji kćeri Lole, a prije dvije godine sina Maxa.

Brineta raskošnih oblina nova je djevojka prvaka Formule 1, a njezin Instagram vrvi golišavim fotkama