Ups

VIDEO Haljina kriva za sve – nezgoda na crvenom tepihu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Preduga haljina i stepenice nisu dobra kombinacija – dokazala je Helen Mirren

Slavna glumica Helen Mirren bila je gošća na 65. Berlinskom međunarodnom filmskom festivalu poznatijem kao Berlinale povodom premijere filma ' Woman In Gold'. Iako je 69-godišnja diva blistala u zanosnoj zelenoj haljini, u jednom je trenutku ipak previše pažnje bilo usmjereno na nju. Naime, nakon fotografiranja glumica se spotaknula na stepenicama, a taj su trenutak naravno svi snimili.

Pogledaj i ovo Helen Mirren Tako treba! U osmom desetljeću se odvažila na potez o kojem svi pričaju, upravo je ta promjena privukla najviše pogleda okupljenih!

Druge se crvene, a ona se UVRIJEDILA jer njene golišave fotke nisu procurile u javnost!

U pomoć joj je priskočio gospodin koji joj je pomogao da ustane, a ona je sve okrenula na šalu i kamerama samo poslala simpatičan osmijeh.

Film 'Woman In Gold' sniman je u Beču pod redateljskom palicom Simona Curtisa. Uz Helen Mirren u filmu se pojavljuju brojna slavna glumačka imena kao što su Ryan Reynolds, Daniel Brühl, Katie Holmes, Tatiana Maslany, Max Irons, Charles Dance, Elizabeth McGovern i Jonathan Pryce.

Radnja filma prati život osamdesetogodišnje židovske izbjeglice Marie Altmann koja se bori za umjetnička djela za koja vjeruje da pripadaju njezinoj obitelji te obuhvaća dva vremenska razdoblja – 30-te godine prošlog stoljeća i 2006. godinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene