Slavna glumica Helen Mirren polaskana je činjenicom da su ljudi pomislili da je baš ona nova ljubav Keanuea Reevesa i usporedili je s Alexandrom Grant.

Galerija


Nakon što je dugogodišnji samac s tragičnom ljubavnom prošlošću, Keanu Reeves, javnosti predstavio svoju novu djevojku, umjetnicu Alexandru Grant, reakcije pljušte sa svih strana.

Vezani članci Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Godinama je čekao onu pravu: Tko je nova djevojka glumca čiji su život obilježile brojne tragedije? Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Tragično je izgubio dijete i ljubav svog života, a sad je prvi put u 35 godina pokazao novu djevojku

Neki u činjenici da je Alexandra gotovo pa vršnjakinja glumca pronalaze dodatni dokaz kako je Keanu doista atipičan holivudski frajer, jer većina glumaca njegove dobi izlazi s mnogo mlađim damama. Drugi pak nisu mogli vjerovati kada su ugledali Alexandru, jer im se učinila prestarom za Keanua, a podsjetila ih je i na 74-godišnju oskarovku Helen Mirren. 

Nakon mnoštva komentara obožavatelja koji su potvrdili sličnost Keanuove nove ljubavi i Britanke Helen, slavna glumica se i sama odlučila oglasiti po pitanju cijele stvari. 

"S obzirom da se radi o divnoj ženi, naravno da mi laska što su me zamijenili s njom", rekla je jednostavno Mirren. 

Podsjetimo, Helen i Keanu su dugogodišnji prijatelji koji su se upoznali davne 1997. kada je Keanu snimao film s glumičinim suprugom, redateljem Taylorom Hackfordom. Helen je također dodala kako je jako sretna zbog glumčeve nove ljubavi. 

"Znam Keanua jako dobro. Snimao je film s mojim mužem i on je najdivnija osoba. Tako da je ta djevojka jako sretna, kao što sam sigurna i da je on sretan, jer je nju ulovio", rekla je Mirren. 

Keanu je Alexandru javnosti predstavio prije nekoliko dana, a poznaju se već godinama no dugo im je trebalo da priznaju svoju zaljubljenost. 

S prednje strane djelovala je još i pristojno, a kad se okrenula, fotografi su imali što zabilježiti