Stvarno su slične

Podsjeća li vas nova djevojka okorjelog samca na nekoga? Mijenjaju je za jednu slavnu damu

Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Helen Mirren (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) +3 Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Galerija

Slavna glumica Helen Mirren polaskana je činjenicom da su ljudi pomislili da je baš ona nova ljubav Keanuea Reevesa i usporedili je s Alexandrom Grant.

Nakon što je dugogodišnji samac s tragičnom ljubavnom prošlošću, Keanu Reeves, javnosti predstavio svoju novu djevojku, umjetnicu Alexandru Grant, reakcije pljušte sa svih strana.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves i Alexandra Grant - 4 Gdje je problem? Zašto je partnerica Keanua Reevesa toliko zanimljiva javnosti? Čini se da mnogi ne mogu prijeći preko jedne potpuno normalne stvari

Neki u činjenici da je Alexandra gotovo pa vršnjakinja glumca pronalaze dodatni dokaz kako je Keanu doista atipičan holivudski frajer, jer većina glumaca njegove dobi izlazi s mnogo mlađim damama. Drugi pak nisu mogli vjerovati kada su ugledali Alexandru, jer im se učinila prestarom za Keanua, a podsjetila ih je i na 74-godišnju oskarovku Helen Mirren. 

Nakon mnoštva komentara obožavatelja koji su potvrdili sličnost Keanuove nove ljubavi i Britanke Helen, slavna glumica se i sama odlučila oglasiti po pitanju cijele stvari. 

"S obzirom da se radi o divnoj ženi, naravno da mi laska što su me zamijenili s njom", rekla je jednostavno Mirren. 

Podsjetimo, Helen i Keanu su dugogodišnji prijatelji koji su se upoznali davne 1997. kada je Keanu snimao film s glumičinim suprugom, redateljem Taylorom Hackfordom. Helen je također dodala kako je jako sretna zbog glumčeve nove ljubavi. 

"Znam Keanua jako dobro. Snimao je film s mojim mužem i on je najdivnija osoba. Tako da je ta djevojka jako sretna, kao što sam sigurna i da je on sretan, jer je nju ulovio", rekla je Mirren. 

Keanu je Alexandru javnosti predstavio prije nekoliko dana, a poznaju se već godinama no dugo im je trebalo da priznaju svoju zaljubljenost. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +4 Lottie Moss (Foto: Instagram) Celebrity S prednje strane djelovala je još i pristojno, a kad se okrenula, fotografi su imali što zabilježiti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene