Slavna glumica Helen Mirren polaskana je činjenicom da su ljudi pomislili da je baš ona nova ljubav Keanuea Reevesa i usporedili je s Alexandrom Grant.

Galerija


Nakon što je dugogodišnji samac s tragičnom ljubavnom prošlošću, Keanu Reeves, javnosti predstavio svoju novu djevojku, umjetnicu Alexandru Grant, reakcije pljušte sa svih strana.

Vezani članci Gwyneth Paltrow i Alexandra Grant Vratila je vjeru u ljubav slavnom ljepotanu, javnost kritizira njezin izgled, no bez problema je pokazala lice bez šminke Keanu Reeves Njihova je veza tek nedavno izašla na vidjelo, ali miljenik žena već je godinama u vezi s umjetnicom

Neki u činjenici da je Alexandra gotovo pa vršnjakinja glumca pronalaze dodatni dokaz kako je Keanu doista atipičan holivudski frajer, jer većina glumaca njegove dobi izlazi s mnogo mlađim damama. Drugi pak nisu mogli vjerovati kada su ugledali Alexandru, jer im se učinila prestarom za Keanua, a podsjetila ih je i na 74-godišnju oskarovku Helen Mirren. 

Nakon mnoštva komentara obožavatelja koji su potvrdili sličnost Keanuove nove ljubavi i Britanke Helen, slavna glumica se i sama odlučila oglasiti po pitanju cijele stvari. 

"S obzirom da se radi o divnoj ženi, naravno da mi laska što su me zamijenili s njom", rekla je jednostavno Mirren. 

Podsjetimo, Helen i Keanu su dugogodišnji prijatelji koji su se upoznali davne 1997. kada je Keanu snimao film s glumičinim suprugom, redateljem Taylorom Hackfordom. Helen je također dodala kako je jako sretna zbog glumčeve nove ljubavi. 

"Znam Keanua jako dobro. Snimao je film s mojim mužem i on je najdivnija osoba. Tako da je ta djevojka jako sretna, kao što sam sigurna i da je on sretan, jer je nju ulovio", rekla je Mirren. 

Keanu je Alexandru javnosti predstavio prije nekoliko dana, a poznaju se već godinama no dugo im je trebalo da priznaju svoju zaljubljenost. 

S prednje strane djelovala je još i pristojno, a kad se okrenula, fotografi su imali što zabilježiti