Sa 69 godina!

Kraljica ima smisla za humor: Pogledajte kako 'twerka'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna glumica uvijek je za zabavu - to je pokazala i u showu kada je bez srama krenula twerkati!

Helen Mirren jedna je od najcjenjenijih britanskih glumica, a kako je i nakon 69. rođendana itekako spremna za akciju pokazala je na gostovanju u jednoj američkoj televizijskoj emisiji.

Pogledaj i ovo Helen Mirren Ovo se čekalo! Nova uloga slavne oskarovke izazvala kontroverze, a neki su se protiv nje i glasno pobunili: "Sigurna sam da će biti sjajna, ali..."

Helen je tako na nagovor voditelja emisije 'Live! with Kelly and Michael' spremno ustala i krenula mrdati guzom, a moramo priznati kako se u novoj ulozi odlično snašla.

 Slavnoj glumici ovo nije bio prvi put da 'twerka' - na ovaj ples već su je nagovorili pri dodjeli nagrada za ženu godine na sveučilištu Harvard.

Mirren često nosi odjeću koju bi odabrale i nekoliko desetljeća mlađe žene, a kako nema razloga za sram pokazala je i na paparazzo fotografijama u bikiniju. 

Da je s dobro društvo i da nema dlake na jeziku otkrila je i na nedavnoj dodjeli nagrada kad je besramno psovala pred novinarima.

Iako je na prvu utjelovljenje britanske otmjenosti, Helen je svojim izgledom i stavom daleko najbolji pokazatelj kako godine ništa ne znače te kako se itekako može ostariti sa stilom!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene