Heidi Klum uživa sa suprugom na odmoru, a na Instagramu redovito objavljuje golišave fotografije na koje se on nimalo ne buni.

Galerija


Manekenka Heidi Klum i njezin suprug Tom Kaulitz uživaju na tropskom odmoru od prošloga tjedna, a kao i uvijek, Heidi obara s nogu golišavim fotografijama. 48-godišnja Klum nikada nije skrivala svoje tijelo, a da je ponosna na svoj izgled pokazuje svakom novom objavom.

Vezani članci Heidi Klum Nije odoljela da ne pokaže fotografiju u toplesu koju je snimio njezin mlađahni suprug od kojeg se ne odvaja Heidi Klum i Tom Kaulitz Nije baš imala sreće u ljubavi, a u njezin brak sa 17 godina mlađim glazbenikom svi su sumnjali, čini se bez razloga

Na posljednjim fotkama s Instagrama na sebi je imala samo crne tangice i sunčane naočale, a skakutala je na plaži u toplesu, na što se njezin suprug nimalo nije bunio.

Heidi i njezin 31-godišnji suprug vjenčali su se 2019. godine, dva mjeseca nakon zaruka i nakon dvije godine veze. Iako su im rijetki predviđali ljubavnu sreću, slavni par svakoga dana dokazuje da se voli više no ikada.

Inače, Heidi iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza. Tako je sa stilistom Ricom Pipinom u braku bila od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila već kada je upoznala glazbenika Seala.

Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali su se godinu kasnije u Meksiku. Glazbenik je priznao Leni kao svoju kćer, a i manekenka i dandanas inzistira na tome da je on otac njezina prvog djeteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi. Zajedno su dobili još troje djece, a razveli su se 2014. godine.

Nakon razvoda manekenka je rame za plakanje pronašla u svojem tjelohranitelju Martinu Kristenu, s kojim je bila u vezi dvije godine, a zatim je ljubila trgovca umjetninama Vita Schnabela, s kojim je prekinula 2017.

Šarmirao je 39 godina mlađu studenticu i u tajnosti se vjenčao s njom, zli komentari ga nimalo ne zanimaju

Često golica maštu odjevnim kombinacijama, a ovoga puta samo su dvije trakice spriječile da ne pokaže previše!