Heidi Klum i Tom Kaulitz trenutačno borave u Hong Kongu, a koliko uživaju, pokazuju fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama.

Galerija


Da je u vezi s 29-godišnjim glazbenikom Tomom Kaulitzom, Heidi Klum (45) potvrdila je prošle godine u ožujku.

Vezani članci Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum pozirala u toplesu: "Uvijek sam se dobro osjećala u svom tijelu" Slika nije dostupna Opušteno ljeto: Toples i mlađi dečko – što više treba?

A iako su u početku svoju vezu skrivali, sad rade upravo suprotno. Na sve moguće načine pokazuju koliko su zaljubljeni, a na Badnjak su se i zaručili.

Trenutačno borave u Hong Kongu, odakle je Heidi objavila fotografiju u toplesu za koju je pozirala upravo svom zaručniku, a tom je prilikom svima dala na uvid svoju besprijekornu figuru. Modne piste odavno je napustila, ali mnogi su komentirali da bi bez problema i danas mogla stajati uz bok svojim mlađim kolegicama. 

Heidi je nedavno izjavila da njezino četvero djece, Helene Leni (14), Henry (14), Joihan (12) i Lou (9) ne mogu dočekati njezino vjenčanje s Tomom.

''Djeca Toma obožavaju, a bit će uključeni u svaki segment našeg vjenčanja. Upoznali smo se u veljači prošle godine, a udala bih se za njega i tog dana, vjerujte mi. Jednostavno smo kliknuli'', rekla je nedavno u jednom intervjuu.

Bivša manekenka prvi put se udala 1997. za stilista Rica Pipina, od kojeg se razvela 2002. godine. Tijekom 2003. bila je u vezi s Flaviom Briatoreom i s njim je dobila kćer Leni, koju talijanski playboy u početku nije htio priznati niti se o njoj ikada brinuo. Da stvar bude gora, manekenku je ostavio dok je još bila trudna.

Srećom, Klum je ubrzo upoznala glazbenika Seala, s kojim se vjenčala 2005. godine te dobila troje djece, no 7 godina kasnije uslijedio je razvod koji je finaliziran 2014. godine. Kaulitz je ranije bio u braku s modelom Riom Sommerfield. Zajedno su bili od 2009. godine, vjenčali su se 2015., no rastali su se nakon samo jedne godine braka.

S crvenim lakom na noktima odgurivao nasrtljivu obožavateljicu, ne puštaju ga na miru ni 29 godina od hit-filma