Heidi Klum priznala je kako se oduvijek dobro osjećala u svojoj koži, a i danas kad ima 45 godina bez problema pozira razgolićena za naslovnice magazina.

Galerija


Heidi Klum, 45-godišnji supermodel, skinula je gotovo sve sa sebe pozirajući za naslovnicu Ocean Drive Magazina i pokazala koliko se dobro osjeća u svom tijelu, bez obzira na godine.

Vezani članci Nina Agdal i Jack Brinkley-Cook Prepustili se vrelim strastima kao da sutra ne postoji, nisu nimalo marili hoće li ih netko vidjeti Heidi Klum Tom (Foto: Profimedia) Za nju pričaju kako nema sreće u ljubavi, ali ovaj njemački top-model ne skida ruke sa 16 godina mlađeg!

Povod je bio obilježavanje 25. godišnjice linije njenih kupaćih kostima, a Heidi je tom prilikom progovorila i o motu “manje je više“ kojeg se pridržava na plaži.

“Nemam običaj imati cijeli kupaći kostim na sebe dok se sunčam. U većini slučajeva nosim bikini s tangicama, nešto što jako malo prekriva tijelo, a ako nikog nema u blizini nosim samo donji dio“, priznala je Heidi.

Ova njemačka manekenka nikad nije imala problema sa samopouzdanjem. “Uvijek sam se dobro osjećala u svom tijelu i vrlo slobodno“, priznala je Heidi.

 

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

Njemačka ljepotica, koja je inače prva njemačka manekenka u povijesti koja je postala Viktorijina anđelica, objasnila je i kako je odgoj utjecao na njen bezbrižan stav i pristup golotinji.

“Odrasla sam u vrlo slobodnom okruženju sa svojim roditeljima. Kupali smo se na nudističkim plažama. Bili smo vrlo slobodni i neopterećeni, što se ne bi moglo reći za sve stanovnike Njemačke. Nismo imali puno novaca pa smo išli u nudističke kampove i tako je golotinja za mene postala nešto skroz normalno. Obožavam biti gola“, izjavila je Heidi i pozvala druge žene da se oslobode straha i otkriju svoja tijela.

 

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

“Ja na to gledam ovako: imamo samo jedan život. To je naš život kojeg živimo upravo sada i naš trenutak, a taj trenutak ne bi trebao prestati trajati nakon što prođemo određene godine. Ne postoji vremenski okvir za nositi određene stvari, za zaljubiti ili za izlaske.", zaključila je hrabro i samopouzdano njemačka manekenka.