tko bi joj dao te godine!

U seksi izdanju pokazala za koga navija, sićušna majica koja joj jedva prekriva grudi nogomet je bacila u drugi plan

Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum (Foto: Profimedia) Heidi Klum (Foto: AFP) +3 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Galerija

Heidi Klum na Instagramu je podržala reprezentaciju Njemačke koja na europskom prvenstvu u utorak igra protiv Francuske, a golišavim izdanjem užarila je internet.

Manekenka Heidi Klum (48) vatrena je navijačica nogometa, a u utorak je zapalila društvene mreže nakon što je objavila golišavu fotografiju. Imala je poseban razlog za to, a u samo par sati dobila je preko 120.000 lajkova.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 4 Žena izgleda wow! Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

"Njemačka, sretno danas", napisala je Klum uz fotografiju na kojoj pozira u minijaturnoj majici ispod koje nije imala ništa. Istaknula je svoju zavidnu figuru u donjem dijelu badića i sa zanimljivim nakitom, no na to se ovoga puta nitko nije obazirao obzirom da joj je majica jedva prekrivala grudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Slavna Njemica inače posljednjih nekoliko tjedana ima pune ruke posla zbog snimanja showa "America's Got Talent" u kojem je u ulozi voditeljice, a svaki slobodan trenutak koristi za svoju obitelj.

Klum je u braku s glazbenikom Tomom Kaulitzom (31). Iako zbog velike razlike u godinama mnogi nisu vjerovali u njihovu ljubav, sretni par svakim pojavljivanjem u javnost dokazuje da su zaljubljeniji no ikada. Podsjetimo, Klum i Kaulitz vjenčali su se u kolovozu 2019. godine na talijanskom otoku Capri, no sudbonosno "da" izrekli su već u veljači te godine, ali u tajnosti. Prije toga su u vezi bili dvije godine.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač Anica Kovač (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač, Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) +0 Anica Kovač (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Celebrity Kći naše najuspješnije misice Anice Kovač proslavila je 18. rođendan, pogledajte koliko nalikuje na svoju prekrasnu majku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene