brzo sve vratila na mjesto

Izbacila je savršene noge, ali ispod kratke haljinice provirio je skriveni detalj, a paparazzi su se našli baš na pravom mjestu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Heidi Klum slučajno je pokazala gaćice ispod kratke haljine koja joj je stajala kao salivena i u kojoj se njezine duge noge posebno došle do izražaja.

Slavna njemačka manekenka Heidi Klum trenutačno radi na snimanju jednog popularnog showa u Los Angelesu gdje su je paparazzi uhvatili u kratkoj svjetlucavoj haljini koja je otkrila njezine impresivno zategnute noge.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 4 Žena izgleda wow! Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

48-godišnja Heidi snimljena je u trenutku kada je prijevoz stigao po nju, a pokazalo se da je haljina možda ipak prekratka za sve prilike i to kada je podigla nogu, a ispod nje su provirile gaćice leopardastog uzorka. Sudeći po izrazu lica nakon male nezgodice nije joj baš bilo drago što je uhvaćena baš tada, ali brzo je sve vratila na mjesto i krenula u svom smjeru.

Heidi se nedavno našla u središtu pažnje nakon što je gostovala u showu Ellen DeGeneres u kojem je progovorila i o svom besprijekornom izgledu kojem malo tko može odoljeti, a otkrila je i neke nepoznate detalje.

Naime, ispričala je kako je jedan od poslovnih klijenata s kojima je surađivala odlučio osigurati njezine noge i to na vrtoglavi iznos od 2 milijuna dolara, a otkrila je i zašto joj je jedna noga skuplja od druge.

"Kad sam bila mlađa stala sam na staklo i imam veliki ožiljak', pojasnila je Heidi.

Heidi je inače u sretnom braku s 32-godišnjim glazbenikom Tomom Kaulitzom, a prije njega nije baš imala sreće u ljubavi i iako su rijetki vjerovali u njih, par svakoga dana dokazuje da se voli više no ikada.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi i Bella Hadid (Foto: AFP) Gigi i Bella Hadid (Foto: Profimedia) Gigi i Bella Hadid (Foto: Profimedia) +0 Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Celebrity Slavne sestre pozirale kao od majke rođene i srušile društvene mreže, a fotka je zbog jednog detalja poprilično jeziva

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica - 1 Domenica - 2 +3 Domenica - 2 Celebrity Hanina kuma pohvalila se da je stigla u Split gdje ju čeka važan zadatak, a otkrila i tko joj je pravio zanimljivo društvo na putu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene