Za ovo treba dozvola

Slavna manekenka pokazala opaki dekolte u društvu 16 godina mlađeg zaručnika

Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: AFP) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: AFP) Afp 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum (Foto: AFP) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: AFP) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: AFP) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum Tom (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum (Foto: Getty Images) Heidi Klum (Foto: Getty Images) Klum Flavio (Foto: Getty) +0 Klum Seal (Foto: Getty) Galerija

Heidi Klum sinoć se pojavila na dodjeli Zlatnih globusa u pratnji novopečenog zaručnika Toma Kaulitza.

Njemačka ljepotica spremna je za novi brak.

Pogledaj i ovo Leni Klum "Kako da mi nedostaje?" Slavni otac nije ju htio vidjeti niti čuti za nju čak deset godina, ali nove paparazzo fotke govore da se ipak predomislio!

45-godišnja manekenka i voditeljica Heidi Klum sinoć se pojavila na dodjeli Zlatnih globusa u pratnji novopečenog zaručnika,16 godina mlađeg glazbenika Toma Kaulitza.

Podsjetimo, par se zaručio na Badnjak, a sretne vijesti manekenka je odmah podijelila s milijunima obožavatelja na Instagramu. Iako nitko nije previše vjerovao u ovaj par zbog razlike u godinama, duo nikada nije skrivao svoju sreću. Kada uplove u bračnu luku, Tom će biti Heidein treći suprug.

Bivša manekenka prvi put se udala za stilista Rica Pipina 1997., od kojeg se razišla 2002. godine. Tijekom 2003. bila je u vezi s Flaviom Briatoreom, ali iste godine su i prekinuli dok je ona bila trudna s njihovom kćerkicom Leni, o kojoj se Talijan nikada nije brinuo.

Klum se brzo zaljubila u pjevača Seala, s kojim je dobila troje djece, a on je prihvatio i skrbništvo nad danas 14-godišnjom Leni. Par se vjenčao 2005. godine, a rastao sedam godina kasnije. Kaulitz je ranije bio u braku s modelom Riom Sommerfield. Zajedno su bili od 2009. godine, vjenčali su se 2015., no rastali su se nakon samo jedne godine u braku.

Iako par od početka ne može skinuti ruke jedno s drugoga, s takvim ponašanjem nisu prestajali niti sinoć na Zlatnim globusima, a dio medijskog kolača ukrao je i bujni dekolte plavokose ljepotice, koji je bio poprilično "opasan".

Ipak, Heidi na gotovo svim službenim događanjima bira haljine s dubokim dekolteima jer su ju godine u modnom svijetu itekkao naučile kako istaknuti tjelesne atribute sa stilom. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: AFP) Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: AFP) Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: AFP) Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: AFP) +4 Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: AFP) Celebrity Nakon velikog skandala s bivšom, 63-godišnji glumac smirio se uz ovu 35 godina mlađu ljepoticu

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: AFP) Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: AFP) Hugh Grant (Foto: AFP) Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Profimedia) +4 Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Celebrity Uspjela je okorjelog holivudskog neženju odvesti pred oltar, a onda ga je zasjenila minicom i vitkim nogama

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kelleth Cuthbert (Foto: Instagram) Zanimljivosti Bacila glumce u drugi plan: Pogledajte zašto baš svi danas pričaju o ovoj djevojci

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene